O noua Inspiratie - Colectia Bien Savvy 2010

12 aprilie 2009

O noua Inspiratie - Colectia Bien Savvy 2010

     O incursiune in universul elegantei , o abordare duala a texturilor, un joc intre mat si stralucitor, cu sinteze de linii futuristice,combinatii asimetrice, dar foarte structurale. Rochii iridiscente, cu straluciri nobile, si accente solare, asa s-ar putea descrie Noua Colectie Bien Savvy, cuprinzand rochii de seara, rochii de cocktail, si rochii de mireasa.Versatile, opulente, si foarte romantice, noile tinute sunt gata sa cucereasca orice iubitoare a modei.

     Tributara aerului nostalgic al epocii de aur a Hollywood-ului, cu glamour-ul sau inconfundabil, ntreaga colectie inspira un aer usor vintage, redat prin taieturile sofisticate, accentele baby-doll, bolerouri sau voalete chic, toate fiind menite sa transforme Femeia intr-o veritabila diva.Senzualitatea transcede prin tinutele delicate, natural feminine.Croielile sunt menite sa sugereze miscarile fluide, evanescente ale unei Femei ce nu va fi uitata usor...
Texturile nobile de matase, catifea, dantela si voal sunt atingerile delicate pe care le vei simti de fiecare data cand vei purta Rochia Bien Savvy.

     Colectia Rochii Bien Savvy 2010 se afla sub semnul unei inedite inspiratii creatoare, propunand linii complementare de design, pentru toate intruchiparile feminitatii.Elemente structurate se amesteca cu transparente conspirative,drapaje feminine, si texturi lejere, intr-o cromatica neutra, minerala. Colectia este inspirata de cele patru elemente: are trasparenta apei, imaterialitatea plina de forta a vantului, pasiunea mistuitoare a focului, si mineralitatea plina de seve a pamantului. Este o calatorie incarcata de substraturi alusive si siluete prelungi, intr-un univers al elegantei desavarsite.

     Paleta cromatica este construita in jurul nuantelor naturale, minerale, sau foarte opulente: Ivoriul si albul nobil pentru tinutele de mireasa,albastru adanc asemeni cerului noptii, verdele fecund al naturii,bronzul senzual,sau negrul incarcat de mister, pentru rochiile de seara. Dincolo de orice canoane de stil, noua linie Bien Savvy este feminina, prin excelenta, propunand o linie de design menita sa cucereasca inimi !

sursa: Bien Savvy

taguri: Bien Savvy, rochii, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!