Impachetarile cu alge- ideale pentru slabire si detoxifiere

13 octombrie 2009

Impachetarile cu alge- ideale pentru slabire si detoxifiere

     Algele au compozitia ideala pentru tratamentele de slabire si cele anti-celulita. Datorita oligoelementelor, sarurilor minerale si proteinelor pe care le contin, impachetarile cu alge sunt deosebit de benefice pentru organism, mai ales cand se urmareste un proces sanatos de slabire. Unul dintre magazinele care comercializeaza online produse profesionale este www.ProfesionalCosmetics.ro.

     Stimuland transpiratia si circulatia, algele detoxifica epiderma declansand lipoliza, tonificand tesuturile, eliminand toxinele si lasand pielea catifelata si hidratata la incheierea procedurii. Tratamentul este foarte bine primit dupa o zi obositoare si stresanta, pentru ca permite o relaxare a tensiunilor nervoase si constituie o excelenta pregatire pentru somn. Nu este indicat sa se mearga la sauna dupa o impachetare cu alge, ci sa profite la maximum de aceasta exceptionala stare de bine obtinuta in urma tratamentului.

     Algele nu se comercializeaza in starea naturala. Ele sunt mai intai reduse la starea de pudra umeda. Ulterior, prin macinari succesive la rece, particulele din componenta acestei pudre ajung la dimensiunile de 5-10 microni, adica de marimea unei globule rosii! Pudra obtinuta se prepara pentru fiecare impachetare, in amestec cu apa sau ceai, intr-un bol de lemn, pana ajunge la consistenta unui gel. Cu ajutorul unei spatule din lemn, preparatul se aplica pe zonele afectate si se infasoara cu o manta izotermica, o patura termina sau o folie din plastic. Important este ca pe durata impachetarii- nu mai mult de 25 de minute- sa se mentina o temperatura in jur de 37-38 grade Celsius, in zona respectiva, iar corpul sa se relaxeze la orizontala.

     Impachetarile cu alge se fac de obicei la saloanele de cosmetica, accesul la achizitionarea produselor profesionale de calitate superioara fiind destul de greoi. Datorita ritmului alert al vietii moderne, sunt femei care prefera sa se relaxeze acasa prin aceasta procedura, dupa o zi extenuanta.

sursa: Profesional Cosmetics

taguri: alge, tonifiere, celulita

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!