Concurs ‘’Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix ‘’ editia a 4-a

17 septembrie 2010

Concurs ‘’Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix ‘’ editia a 4-a

Ca in fiecare an toamna aduce cu ea provocarea Cardio Mix la Concurs :pentru sanatate, pentru slabire , pentru o forma fizica mai buna si pentru un mod de viata sanatos cu Miscare si Alimentatie corecta .
Pe parcursul intregului program care se desfasoara de-a lungul a 4 saptamani concurentii vor beneficia de consilierea medicilor nutritionisti , psihologilor  si vor fi atent indrumati de catre Mihai Dragomir , Prof Antr fitness  anti aging specialist , initiatorului conceptului de sanatate Cardio Mix si al Concursului ‘’Slabeste sigur si natural ‘’.

Concurentii vor incerca sa scape de kilogramele in plus intr-un mod sanatos prin sport si dieta .Va castiga persoana cu cea mai mare scadere in greutate , folosind doar principiile sanatoase promovate de conceptul Cardio Mix si specialistii concursului.

La editia a-3a , din martie anul aceasta , castigatoarea concursului Maria Uceanu a pierdut in greutate in mod natural si sanatos 7 kilograme in doar 12 sedinte de concurs .Inscrierile se fac pe  site-ul www.cardiomix.ro.Regulamentul concursului il gasiti www.cardiomix.ro / evenimente-concursuri.
 

sursa: Cardiomix

taguri: slabire, cardiomix, natural

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!