SLIM SILUET face din slabit o misiune usoare!

27 septembrie 2011

SLIM SILUET face din slabit o misiune usoare!

Un produs natural conceput pentru controlul greutatii corporale si accelerarea pierderii in greutate, va reduce surplusul de grasime si celulita lasandu-ti abdomenul si coapsele ferme.
Trei ingrediente esentiale pentru dobandirea efectului dorit isi exercita maxim puterile, intalnindu-se intr-un singur produs. Chitosanul ajuta la curatarea intestinelor de substante toxice, planta numita 'strugurii ursului' este aplaudata pentru proprietatile diuretice, astringente si antiseptice, in timp ce spirulina, adjuvant in curele de slabire, este de fapt o alga bogata in proteine, aminoacizi, oligoelemente si vitamine care stimuleaza metabolismul general si apara organismul de infectii. Nici ca se putea o combinatie mai buna!

SILUETA SUPLA se mentine cu extracte naturale!

Ce inseamna extracte naturale? Bio Elemente a creat suplimentul nutritiv Silueta Supla pe baza de grapefruit, lecitina, otet de mere, varec si pirodoxina. Fiecare dintre acestea lucreaza pentru o stare perfecta a organismului. Fructul paradisului, asa cum este supranumit grapefruit-ul elimina kilogramele in plus, fiind bogat in vitaminele C, A, B1, B2, B5, dar si in licopeine, un antioxidant care te ajuta sa scapi si de colesterol. Lecitina este deja faimoasa pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor, iar otetul de mere este un tonic realizat in urma fermentarii sucului acestor fructe. Varec, o specie de alge si piridoxina au un rol important in functionarea sistemului nervos, sunt bogate in aminoacizi si oligoelemente.

sursa: Creative Ideas

taguri: slabire, extracte naturale, alge, varec, roteine, aminoacizi,

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!