Tratament pentru scaderea în greutate cu eficacitate demonstrata clinic

29 aprilie 2009

Tratament pentru scaderea în greutate cu eficacitate demonstrata clinic

     alli® (orlistat 60 mg) - Tratamentul pentru scaderea în greutate cu eficacitate demonstrata clinic, poate fi achizitionat acum din farmacii, fara prescriptie medicala.

     alli - tratamentul pentru scaderea în greutate care poate ajuta adultii sa slabeasca cu 50% mai mult decât doar prin dieta1 – este comercializat începand de astazi în farmaciile din întreaga tara. La adultii supraponderali cu un IMC =28 kg/m² (indicele de masa corporala mai mare sau egal cu 28 kg/m²), alli actioneaza prin blocarea absorbtiei de catre organism a unei proportii din cantitatea de grasimi ingerata, astfel încât la fiecare 2 kg pe care le pot pierde printr-o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi, alli poate ajuta utilizatorii sa mai scada cu înca 1 kg. Este primul si singurul tratament pentru scaderea în greutate, cu eficacitate dovedita clinic, aprobat în U.E., disponibil în farmaciile din România fara prescriptie medicala.

     alli recompenseaza eforturile sustinute ale utilizatorilor dispusi sa respecte o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi si, folosit în asociere cu programul alli, îi ajuta sa adopte, pe termen lung, o dieta si un stil de viata sanatoase. Pentru a beneficia de ajutor pentru scaderea în greutate si de îndrumare pentru atingerea scopurilor propuse, utilizatorii alli vor primi un ghid gratuit, disponibil în farmacii, care va include si un jurnal alimentar. De asemenea, acestia vor avea acces liber la un program online de suport cu informatii si instrumente, printre care se numara:

     • o gama larga de retete cu un continut sarac în grasimi;

     • optiuni alimentare sanatoase;

     • un instrument de calcul al IMC;

     • sfaturi despre cum pot adopta un stil de viata mai activ.

     O scadere treptata, de 5-10% din greutatea corporala, atrage îmbunatatirea semnificativa a sanatatii fizice si a starii emotionale de bine.2-4 “Cercetarile au demonstrat ca anual, consumatorii cheltuiesc mii de RON pe diete la moda, „pastile miraculoase” pentru slabit si suplimente alimentare pentru scaderea în greutate a caror eficacitate nu a fost dovedita si care adesea nu beneficiaza de suportul unor dovezi stiintifice. Punând la dispozitia persoanelor supraponderale un medicament aprobat, disponibil fara prescriptie medicala, acestia vor avea la îndemâna un tratament cu eficacitate dovedita clinic, care îi poate ajuta în lupta cu kilogramele în exces. Pentru multi dintre ei, scaderea în greutate poate deveni un catalizator al îmbunatatirii starii generale de sanatate si a încrederii în sine,” a afirmat expertul european în obezitate, Profesor Dr. Stephan Jacob de la Institutul Cardio-Metabolic, Villingen-Schwenningen, Germania.

     Adrian Samson , General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, producatorul alli, declara: “Obezitatea este o îngrijorare majora a societatii noastre, iar oamenii au nevoie de ajutor. alli nu este o solutie infailibila. alli ofera o modalitate dovedita clinic de a ajuta oamenii sa slabeasca. Începând cu iunie 2007 alli a fost bine primit de milioane de oameni în SUA si suntem foarte entuziasmati gândindu-ne la numarul de persoane din România pe care le poate ajuta sa obtina greutatea dorita.”

     alli este primul si singurul tratament pentru scaderea în greutate, aprobat în U.E., disponibil în farmacii, fara prescriptie medicala. alli este o marca comerciala înregistrata a grupului de companii GlaxoSmithKline.

     Cum se administreaza alli?

     alli capsule contine orlistat 60 mg. alli este indicat pentru scaderea în greutate la adulti supraponderali, cu vârsta de 18 ani si peste, cu un IMC =28 kg/m2, atunci când este folosit în asociere cu o dieta hipocalorica, cu un continut redus de grasimi. Doza recomandata de alli este o capsula de 60 mg de trei ori pe zi la mesele care contin grasimi. Se recomanda citirea prospectului.

     Despre alli
- Ingredientul activ al alli este orlistat 60 mg
- Orlistat actioneaza local la nivelul tubului digestiv blocând absorbtia a aproximativ 25% din grasimi, actionând local, absorbtia ingredientului activ în circulatia sangvina este minima (sub 2%).
- Orlistat 120 mg este disponibil pe piata din 1999, doar pe baza de prescriptie medicala.
- Profilul de siguranta si eficacitate al orlistat este bine documentat si a fost stabilit prin intermediul datelor provenite din peste 100 de studii clinice.5
- În februarie 2007, GlaxoSmithKline a încheiat un contract cu Roche (compania ce comercializeaza orlistat 120 mg disponibil pe baza de prescriptie medicala) fapt ce a permis companiei sa solicite aprobare pentru orlistat 60 mg, cu posibilitatea de a fi eliberat fara prescriptie medicala.
- alli (orlistat 60 mg) a fost lansat în SUA în iunie 2007 ca fiind singurul tratament pentru scaderea în greutate aprobat de Food and Drug Administration (FDA) si care poate fi eliberat fara prescriptie medicala.

sursa: Mmd Corporate

taguri: alli, greutate, slabire

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!