advertorial

Celulita si slabirea

04 august 2006 | Autor: Raluca Florescu

Celulita si slabirea
copyright: Slimart

     Peste 60% dintre femei sunt "obsedate" de doua probleme estetice: celulita si kilogramele in plus. Nu-i o noutate, nu-i asa? Daca aci parte din aceasta categorie, ai ajuns exact la locul potrivit: SLIMART. Locul unde poti slabi si unde poti scapa de celulita.

     Celulita

     Faci parte din procentul de 70% femei peste 18 ani care sufera de "nenorocirea estetica" numita celulita? Bine ai venit in clubul celor care se lupta sa scape de "coaja de portocala". La Slimart chiar poti scapa de aceste probleme.

     Nu o sa-ti povestim ceea ce ai citit de zeci de mii de ori despre celulita. Stii ce este, (ca doar din aceasta cauza te strambi dimineata in oglinda cand o vezi!), ai inteles probabil ca oricat de slaba ai fi tot esti expusa pericolului aparitiei celulitei si ca aparitia acesteia este datorata unui cumul de factori. De inteles ai inteles ca trebuie sa faci mai multa miscare, ca trebuie sa-ti modifici alimentatia, dar ritmul si stilul tau de viata nu-ti permite sa o faci in mod radical. Ce ramane de facut?

     Slabire

     Surplusul de greutate este un alt stres al femeilor. Toate visam la o silueta de manechina, dar nu toate suntem dispuse sa face sacrificii foarte mari pentru a o obtine. Nu putem merge in mod constant la sala pentru ca nu avem timp sau nu ne place efortul pe care trebuie sa-l depunem, nu putem tine regim alimentar pentru ca programul nostru zilnic nu ne permite acest lucru sau pentru ca suntem pofticioase. Exista insa momente in care ne infuriem ingrozitor ca nu facem toate aceste lucruri pentru ca apare brusc necesitatea de a imbraca o anumita rochie si... surpriza, nu incapem in ea!

     SlimArt in luna august a pregatit special pentru abonatii beautycenter.ro abonamentul MAXI SLIM:
     • 10 sedinte de vacuum de 45 minute
     • 10 sedinte de electrostimulare de 45 minute
     • bonus 3 sedinte Slim Fast de 15 minute
     Toate acestea la 350 RON (3 500 000 lei).

     Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceasta oferta este sa va programati online http://www.slimart.ro

Clinica de infrumusetare corporala si faciala SlimArt
Piata Lahovari, nr. 5A, sector 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/311.87.34, 0726/65.63.96
E-mail: contact@slimart.ro
Web: www.slimart.ro

sursa: Slimart

taguri: celulita, slabire, slimart, tonifiere, electrostimulare

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger