advertorial

De Revelion, poarta haine cu 2 numere mai mici!

04 decembrie 2006 | Autor: Magdalena Vacarescu

     Se stie ca o femeie nu este niciodata mai frumoasa decat atunci cand se simte bine. Menajata, incantata, protejata, invaluita de parfumurile suave ale tratamentelor SPA.
     Pentru a fi intr-o forma desavarsita de Revelion, PerfectContur va propune tratamentul de slabire intensiva cu benzi elastice Dr. Doleski, tratament special conceput pentru femeia mileniului III, activa, energica, sexy.

    

De ce acest tratament?

     1) Pentru ca se pierd centimetri de la prima sedinta.
     2) Pentru ca dupa 10/12 sedinte puteti purta haine cu 2 numere mai mici.
     3) Pentru ca frumsetea dumneavoastra merita tot ce este mai bun.
     4) Pentru ca nu exista contraindicatii ca in cazul altor tratamente de slabire, de aceasta terapie putand beneficia chiar si persoanele cu varice sau vase de sange sparte.
     5) Pentru ca este un tratament care relaxeaza.
     Rezultate: de la 1 la 4 si chiar 5... 6 cm pierduti la prima sedinta!
     S-a demonstrat in fata clientelor noastre! S-a demonstrat pe sutele de cliente care au beneficiat de aceasta terapie.

     PerfectContur va face o oferta irezistibila - MINIABONAMENT GRATIS in valoare de 2.000.000 lei bonus la achizitionarea unui abonament de slabire intensiva Wienerkosmetikum. In cele ce urmeaza va propunem o terapie nou, care va poate aduce in cel mai scurt timp posibil la silueta mult visata. Aceasta noua modalitate revolutionara de slabire si atenuare a celulitei este naturala si este marca înregistrata WIENER KOSMETIKUM. Pentru produsele de efect si pentru dezvoltarea tehnologiei respective, descoperitorul acestora, Dr. DOLENSKY, a obtinut în Austria, Marele Premiu al Investitorilor. Aceasta modalitate este folosita deja în mii de saloane cosmetice din Europa si este acum prezenta si in Bucuresti, iar salonul nostru o aplica de o buna perioada de timp, spre marea satisfactie a clientelor noastre.Deja ne mandrim cu sute de cliente, iar rezultatele obtinute de acestea sunt cartea noastra de vizita.

     Iata un exemplu, in care puteti observa cati centimetri se pot pierde dupa numai 45’ de terapie.

     Cote inainte si dupa terapie(45 minute): Dra. Amalia, 23 ani, Bucuresti

  Inainte Dupa terapie
Talie 94 cm 92,5 cm (pierduti 2,5 cm)
Circumferinta in jurul buricului 104 cm 100 cm (pierduti 4 cm)
Sold 116 cm 113 cm (pierduti 3 cm)
Circumferinta pulpe 106 cm 104,5 cm (pierduti 1,5 cm)

     Rezultatele sunt stabile si de durata, iar tratamentul este 100% natural.

     Infasarea corpului dupa metoda Wienerkosmetikum este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapati de cativa centrimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o dezintoxicare a organismului, o eliminare a depunerilor rezidurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii. Cele patru efecte ale metodei de slabire prin infasare la rece produc arderea depunerilor adipoase.

     Esenta tratamentului

     Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice (100% naturale) continute de solutiile cu care infasam corpul, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de slabire prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparative, de o cantitate de energie mult mai mica.

     Doua conditii importante pentru obtinerea efectului corespunzator

  • cu 3-4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mâncaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sânge si nu depunerile adipoase suplimentare.
  • a consumam zilnic minim 2,5 L de lichide (sucuri vitamizante fara zahar, apa minerala, ceaiuri). Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absoluta necesara, ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

     Mecanismul produselor Wiener Kosmetikum

     Materialele si uleiurile eterice folosite in aromoterapia prin infasare provoaca la inceput o senzatie puternica de incalzire, care in aproximativ de 20-30 de minute se transforma intr-o puternica senzatie de racire interna. La persoanele mai corpolente, acest efect se instaleaza abia dupa cca. 40 minute si deci pentru aceste persoane, durata unei sedinte se prelungeste.
     Corpul reactioneaza prima data la caldura instalata in partile exterioare ale pielii si ca efect al racirii interne care se instaleaza dupa aceea, arderile grasimilor si a consumului de energie, se fac intr-o masura mai mare. Deci, distrugerea stratului adipos se face destul de repede in zonele tratate.

     Cine poate beneficia de acest tratament?

     Slabirea prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate).

     Perfect Contur
     Str. Octavian Goga nr. 6, bl. M25, sc. 3, et. 2, ap. 60, sector 3, Bucuresti
     Tel: +40-723.997.163; +40-21-322.32.40
     Web: http://www.perfectcontur.ro

sursa: Perfect Contur

taguri: terapie, slabire, Perfect Contur

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger