Fursecuri cu stafide

11 iulie 2011

Fursecuri cu stafide

Ingrediente:
•220 grame zahăr
•115 grame unt tăiat cuburi
•1 ou
•coajă de lămâie rasă
•1/2 linguriţă bicarbonat
•250 grame făină sau cât aluatul să poată fi format cu lingura
•1/4 linguriţă sare
•stafide
•130 grame nuci mărunţite

Mod de preparare:

Untul se freacă cu zahărul. Se adaugă oul, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul. Se amestecă toate şi se adaugă făina şi sarea. Se adaugă stafidele şi nuca măcinată. În tava unsă cu unt se aşează biluţe de 5 cm diametru la o distanţă de 10 cm distanţă. Se coc la 150 grade timp de 20 de minute.

sursa: Delicatesa.ro

taguri: fursecuri, stafide

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!