Ti-ai facut bagajele pentru vacanta? Surprizele cu

21 august 2006 | Autor: Estetik Media

Ti-ai facut bagajele pentru vacanta? Surprizele cu

     Estetik Media vine cu o veste buna! Nu trebuie sa te mai îngrijorezi pentru kilogramele în plus pe care le-ai putea câstiga în aceasta vara! La întoarcere, între 20-22 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, te asteapta cel mai important eveniment ce promoveaza noutatile din dieta, fitness, sport, nutritie - Fit & Form Salon 2006.

     Aflat la cea de-a doua editie, Fit & Form Salon are la baza conceptul "frumusete prin miscare" si încurajeaza activitatile interactive: conferinte, demonstratii sportive, mese rotunde, prezentari de produse si servicii. Alaturi de instructori, antrenori, maestri în arte martiale si qigong, nutritionisti, medici si reprezentanti ai firmelor expozante, vizitatorii se pot alatura demonstratiilor de gimnastica aerobica, step, stretching, dans, Pilates, tae bo sau pot participa la conferinte pe teme de dieta si nutritie, medicina, reiki, hatha yoga si astrologie.

     Partea de expozitie va aduna producatorii, importatorii si distribuitorii celor mai performante produse de slabit si de îngrijire corporala. La finalul celor trei zile, orice vizitator va fi convins de importanta unui stil de viata sanatos, începând imediat practicarea unui sport sau trecând la o alimentatie echilibrata.

     Estetik Media este o firma care organizeaza evenimente, produce materiale promotionale si editeaza reviste. Pentru relatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la: 317 72 74, sau prin e-mail: contact@fitform.ro

     Persoana de contact:
     Andreea Coman, PR Manager
     andreea@lne.ro
     http://www.fitform.ro

sursa: Fit&Form;

taguri: fitform, miscare, sport, frumusete, slabit, performanta

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!