Frumusetile naturale de la Hollywood

17 martie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Frumusetile naturale de la Hollywood

     Scarlet Johansson a fost desemnata drept cea mai naturala frumusete de la Hollywood, intr-un sondaj realizat de Telewest Cable Company si la care au raspuns cei mai faimosi stilisti. Ei o considera pe tinara de 21 de ani drept o frumusete naturala datorita luminozitatii tenului sau si a trasaturilor armonioase cu care a fost inzestrata de natura. Pe locurile 2 si 3 au fost plasate Kate Winslet si Catherine Zeta- Jones.

     Nici actorii nu au scapat de ochiul critic al stilistilor. Orlando Bloom este preferatul acestora, fiind urmat de Jake Gyllenhaal si Johnny Depp. Principala problema a actorilor si actritelor este, se pare, cuperoza. Iritatiile tenului sunt cele mai des intilnite, tenul acneic fiind si el una din problemele cu care stilistii se confrunta la machiaj. Daca cearcanele se estompeaza, cosurile, oricit de bine ar fi camuflate, ramin si se vad, mai ales pe un ecran urias cum e cel din cinematografe.

     Stilistii considera ca, din cauza stilului de viata dezordonat si a regimurilor pe care le tin, starurile ajung sa isi piarda stralucirea, acea luminozitate a tenului curat. Desi considera ca un machiaj realizat de un profesionist poate schimba radical o persoana, toti cei implicate in acest process de infrumusetare a vedetelor inaintea filmarilor sunt de acord ca si chirugia estetica isi are rolul ei. Un nas borcanat sau barbia dubla nu prea pot fi corectate cu fard, din pacate.

taguri: frumusete, actori, actrite, stilisti, hollywood, natural, scarlett johansson

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!