Sophia Lauren spulbera topurile de frumusete

17 august 2006 | Autor: Mihaela Preda

Sophia Lauren spulbera topurile de frumusete

     Celebra actrita Sophia Loren se afla pe primul loc in topul frumusetilor naturale ale lumii. La 71 de ani, cistigatoarea Oscarului pentru rolul din Cesira si a unuia pentru intreaga activitate cinematografica le-a devansat pe mult mai tinerele Catherine Zeta Jones, Cameron Diaz si Charlotte Church, intr-un sondaj online la care au votat 1,578 de persoane.

     Recent Sophia a mai spulberat un record: ea este cea mai in virsta femeie care a pozat pentru celebrul calendar Pirelli. Imbracata doar in lenjerie intima, alaturi de alte patru actrite celebre - Naomi Watts, Penelope Cruz, Hilary Swank si France Lou Doillon, Loren arata fabulos, mult mai bine decit orice femeie la 40 de ani. Actrita declara ca secretul ei este dragostea de viata, spaghetele, baile in ulei de masline si gimnastica sustinuta, chiar la aceasta virsta. Ea spune ca nu se simte nicidecum de 71 de ani, iar toti cei prezenti la sedinta foto s-au intrebat daca intr-adevar Sophia are aceasta virsta.

     Pina si personalitatile de la Vatican, a caror opozitie fata de clonarea umana este binecunoscuta, au admis ca sunt gata sa faca o exceptie, in cazul Sophiei Loren.

     Pe locul secund in topul frumusetilor naturale se claseaza George Clooney. Gwyneth Paltrow figureaza si ea printre primii 10, insa nu pentru mult timp, fiindca are de gind sa apeleze la chirurgia plastica pentru a scapa de colaceii de pe burta lasati de cele doua nasteri.

sursa: beautycenter.ro

taguri: frumusete, sophia lauren, top

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!