Madonna se imbraca de la H & M

09 iunie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Madonna se imbraca de la H & M

     Madonna a facut echipa cu gigantul modei H&M pentru a-si imbraca formatia, dansatorii si restul membrilor trupei dar si pe ea insasi. Cu totii vor avea libertatea de a-si alege hainele de zi cu zi din colectia de vara H&M. Turneul Madonnei a inceput pe 21 mai, iar pe scena vedeta este imbracata de celebrul Jean Paul Gaultier. Ea vrea sa fie si in afara scenei la fel de eleganta si bine imbracata si de aceea a optat pentru colectia H&M, pe care o gaseste romantica si glamour in acelasi timp.

     "Abia astept ca la sfirsitul fiecarui concert sa imi schimb garderoba. Eu si echipa mea suntem incintati de acest parteneriat. Fiecare isi va putea alege hainele potrivite cu personalitatea sa si asta e foarte bine", declara cintareata.
     Desigur si cei de la H&M au avut de cistigat din acest parteneriat. Ei vor filma o reclama avind-o ca protagonista pe Madonna si trupa ei, promovind creatiile firmei.

     "In afara faptului ca suntem fanii ei, admiram la Madonna bunul gust in materie de imbracaminte. Stie ce sa poarte, in functie de ocazie. Asadar e o provocare pentru noi sa ii asiguram tinutele de zi, pe timpul turneului. In plus, ea da mereu tonul in moda, asa ca abia asteptam sa vedem ce se decide sa poarte vara aceasta, de la noi.", declara Margareta an den Bosch, managerul departamentului de design al H&M.

taguri: madonna, muzica, moda, h&m

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!