Cele mai prost imbracate vedete

09 ianuarie 2008

Cele mai prost imbracate vedete

     Posh a fost declarata cea mai prost imbracata vedeta a anului 2007, din cauza tinutelor skinny-mini care nu o avantajeaza deloc, de cand a slabit excesiv. Amy Winehouse si-a adjudecat locul al doilea, iar Mary Kate Olsen nu e nici ea prea bine vazuta de stilistii Hollywood-ului, care i-au acordat medalia de bronz pentru nepriceperea in asortarea hainelor cu evenimentele la care ia parte.

     Pe lista neagra a stilistilor mai sunt: Black Eyed Pea Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson si Lindsay Lohan. Castigatoarea de anul trecut, Britney Spears, nu a fost inclusa in lista, nu fiindca si-ar fi revizuit stilul vestimentar, ci din motive obiective.

     “Consider ca situatia in care se afla Britney acum nu este deloc una fericita si chiar nu e nevoie de comenatrii negative la adresa ei. Sper ca 2008 sa fie un an mai bun pentru ea”, a declarat Mr. Blackwell, unul dintre comentatorii de moda nelipsiti de la evenimentele mondene de peste ocean. Sunt si staruri pentru care vestile sunt bune: Nicole Kidman, Cate Blanchett, Reese Witherspoon, Angelina Jolie, Katie Holmes, au fost cele mai bine imbracate in 2007.

sursa: beautycenter.ro

taguri: vedete, prost imbracate, staruri, posh

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!