Power Plate tine în forma vedetele de la Cannes

25 mai 2007

Power Plate tine în forma vedetele de la Cannes

     Cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes tine din nou prima pagina a ziarelor. Vedete din toata lumea defileaza pe covorul rosu spre încântarea cinefililor si a celor peste 3500 de jurnalisti acreditati. Anul acesta, cel mai în voga cuplu de la Hollywood, Angelina&Brad a facut deliciul presei prin aparitia la festival.

     Cinefilii prezenti la Cannes au avut supriza sa o vada si pe Claudia Schiffer. Desi a coborât de pe podium de ceva vreme, Claudia Schiffer s-a prezentat într-o forma de invidiat. Cântareata Natalie Imbruglia a aparut la Cannes în postura de actrita, ea fiind în curs de promovare a ultimului sau film, Elise. Ce au în comun Brad Pitt, Claudia Schiffer si Natalie Imbruglia?

     Toti arata bine, fac deliciul presei cu viata lor personala si totusi mai exista înca un detaliu care îi face irezistibili: se antreneaza cu Power Plate.

     Power Plate este singurul aparat bazat pe tehnologia cu vibratii care asigura un antrenament complet în numai 10 minute. Antrenamentul cu Power Plate ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, îmbunatateste circulatia sângelui si reduce riscul aparitiei celulitei.

     Multe alte vedete folosesc Power Plate în antrenamentul zilnic. Printre ele se afla Madonna, Monica Bellucci, Jane Fonda, Matt Damon, Annie Lennox, Jean-Michel Jarre, Isabelle Adjani, Julia Roberts si Julie Andrews.

sursa: BiG Media PR

taguri: power plate, cannes

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!