Gisele Bundchen invinuieste parintii pentru aparitia anorexiei in rindul top modelelor

21 ianuarie 2007 | Autor: Daiana Arpad

Gisele Bundchen invinuieste parintii pentru aparitia anorexiei in rindul top modelelor

     Supermodelul Gisele Bundchen considera ca nu industria modei e de vina pentru aparitia anorexiei in randul tot mai multor top modele, ci parintii sunt vinovatii.
     "Eu nu am suferit niciodata de asa ceva si asta datorita educatiei primite si a faptului ca provin dintr-o familie solida. Parintii m-au indrumat, iar genele conteaza foarte mult in aceasta meserie. Daca in familia ta exista cu precadere persoane supraponderale e clar ca nu vei putea ramane slaba la nesfarsit", se confeseaza ea revistei Globo.

     Dupa moartea, anul trecut, a modelului brazilian Ana Carolina, din cauza anorexiei, criticile la adresa industriei modei s-au intetit. Casele de moda au fost acuzate ca angajeaza fete cu greutatea mult sub limita normala. In septembrie Spania a interzis manechinelor foarte slabe sa mai defileze in showurile de moda.

     Si in Brazilia s-au luat masuri in acest sens. Modelele sub 16 ani nu au voie sa ia parte la Festivalul Modei de la Rio, iar toate celelalte trebuie sa prezinte analizele la zi inainte de a se urca pe podium.

     Gisele, la cei 26 de ani ai sai, se simte foarte bine in pielea ei. Desi in copilarie spune ca era foarte slaba, in prezent nu este unul din modelele "piele si os", asa ca nu isi face probleme. Ea se afla in topul 20 Forbes al celor mai bogate femei din industria modei, iar cariera ei este infloritoare.

     "Parintii le insufla copiilor incredere in ei sau, dimpotriva, ii fac sa se simta nesiguri. Nu mai dati vina pe altceva.
     E normal sa nu ajungi sa defilezi in fata lumii daca nu arati bine. Trebuie insa sa stii ca asta nu e singurul lucru pe care il poti face si sa te gandesti daca esti facuta pentru asa ceva. ", le sfatuieste Gisele pe aspirantele la o cariera de top model.

sursa: beautycenter.ro

taguri: Gisele Bundchen, anorexie, top modele, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!