Curs de machiaj pentru profesionisti

20 septembrie 2007

Curs de machiaj pentru profesionisti

     Roberto Lecci, consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artistul vedetelor din cadrul televiziunii Rai Uno Italia, sustine in perioada 24-25 septembrie 2007 un curs de machiaj pentru ocazii speciale.

     Bucuresti, 19 septembrie 2007

     Revista LES NOUVELLES ESTHETIQUES si UNIUNEA NATIONALA A ESTETICIENILOR PROFESIONISTI (UNEP) reprezentata de Doamna Carmen Okabe, presedinte, organizeaza cursul de machiaj pentru ocazii speciale, sustinut de make-up artistul ROBERTO LECCI.

     Cursul va avea loc in Str. Buzesti, nr. 61, bl. A6, Sc. 1, Et. 7, Ap. 44, Sect. 1, Bucuresti (punct de reper-Cladirea BRD din piata Victoriei, intre firma Tarom si fast-food-ul Gregory's) in perioada 24-25 septembrie 2007, intre orele 09.00-16.00. Cursul se adreseaza specialistilor in make-up profesional si estetica, hairstylistilor si consilierilor de imagine care vor sa asiste la prezentarea unei linii de produse de machiaj profesionale, care doresc sa deprinda notiuni de machiaj profesional, si, nu in ultimul rand, sunt interesate de cunoasterea si praticarea unor tehnici de lucru noi, impartasite de un profesionist in consilierea de imagine, asa cum este ROBERTO LECCI (Italia).

     Este o prezentare a conceptului personal al lui ROBERTO LECCI in ceea ce priveste machiajul pentru ocazii speciale, primul modul fiind machiajul miresei. Este necesar ca participantii sa aiba notiuni de machiaj de baza, sa fie absolventi ai unei scoli de estetica sau machiaj, sau sa aiba notiuni dobandite din practica profesionala in domeniu. Participarea la curs ofera profesionistilor oportunitatea de a avea o imagine mai clara asupra meseriei alese si a ceea ce pot intreprinde in viitor.

     Structura cursului este urmatoarea: prezentarea machiajului in general, tehnica machiajului corector prin tehnica ROLE, diferentele dintre diversele tipologii si machiaj: de mirese, teatral, fotografic, cinematografic, de transformare, artistic, de zi,de seara, decorarea machiajului cu structuri artistice, pregatirea coafurii pentru a termina machiajul pielii, incadrarea firelor de par in machiajul fetei, cunoasterea instrumentelor si produselor specifice pentru efectuarea, fixarea si modelarea coafurii, demonstratie realizata de maestrul ROLE, machiaj pentru mireasa.

     ROBERTO LECCI este consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artistul vedetelor postului de televiziune Rai Uno. A inceput sa lucreze in domeniul frumusetii in anul 1980, colaborand cu cei mai importanti hairstylisti din acest sector. In 1986 isi deschide primul salon de frumusete la Roma. Colaboreaza, facand consultanta de imagine pentru prezentari de moda ale caselor importante, la emisiuni TV si sedinte foto. Capacitatea sa profesionala se dezvolta pe parcursul anilor, ROBERTO LECCI acumuland o experienta semnificativa ca si consilier de imagine si relooking (schimbare de look). Pe langa conducerea salonului sau de frumusete, ROBERTO LECCI a predat in calitate de consilier de imagine si make-up artist cursuri in Europa si in lume, pe langa Scoli de Estetica,Agentii de Moda si Scoli de Modelling.

     Pentru detalii despre curs si pentru inscriere, sunati la: Les Nouvelles Esthetiques 021 317 72 72, 0745776333 ; persoane de contact: Isabela Vasile, Roberta Enculescu

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: ROBERTO LECCI, imagine, machiaj, look

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!