O bruneta cu ochi albastri este Miss Univers 2005

01 iunie 2005 | Autor: Mihaela Preda

O bruneta cu ochi albastri este Miss Univers 2005

     Canadiana Natalie Glebova, in virsta de 23 de ani, a cistigat titlul de Miss Univers 2005, in cadrul unui show impresionant organizat anul acesta in Thailanda, la Bangkok, pe 31 mai.
     Natalie este la origine rusoaica, insa a emigrat alaturi de parinti in Canada, la virsta de 12 ani. Ea a intrat in finala alaturi de alte 4 frumuseti latino din: Mexico, Republica Dominicana, Puerto Rico, care era favorita si Venezuela. Ca in majoritatea concursurilor Miss Univers, podiumul este dominat de frumuseti latino. De data aceasta insa surpriza a fost mare, fiindca de mult titlul nu a mai fost cistigat o bruneta. Canadianca a fost aleasa dintre 81 de fete superbe.

 

     Cum a reusit Natalie sa dea peste cap pronosticurile celor care o vedeau cistigatoare pe Miss Puerto Rico? Totul a stat in raspunsul la o intrebare, la care fiecare concurenta a trebuit sa raspunda. Intrebarea pentru Natalie a venit din partea Miss Republica Dominicana si suna cam asa: care este cea mai mare provocare in viata, pentru tine? Miss Canada a fost singura al carei raspuns pertinent s-a incadrat in timpul alocat, stirnind ropote de aplauze.

     “Cea mai mare provocare in viata mi se pare sa gindesc intotdeauna pozitiv, sa vad partea plina a paharului, in locul celei goale. Chiar daca uneori este greu sa privesti viata astfel, eu incerc mereu sa imi mentin atitudinea pozitiva.”
     Dupa terminarea spectacolului, domnisoara Glebova a pozat alaturi de primul mnistru Thaksin Shinawatra si a dat citeva declaratii reporterilor. Coplesita de emotie, printre lacrimi de fericire, Natalie a spus ca totul i se pare ireal si ca se va folosi de titlul cistigat pentru a stringe fonduri in campaniile anti-SIDA.

taguri: bruneta, ochi, albastri, Miss sUnivers

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!