Primul magazin Sprider Stores din România se deschide în City Mall

19 ianuarie 2007 | Autor: Svetlana Carstean, PR manager

Primul magazin Sprider Stores din România se deschide în City Mall

     Sâmbata, 20 ianuarie, se deschide în City Mall primul magazin Sprider Stores din România, care va asteapta pe toti cu preturi speciale. Cel mai important retailer vestimentar de pe piata greceasca, Sprider Stores, ofera o gama foarte variata de produse de îmbracaminte destinate întregii familii.

     Intrarea Sprider Stores pe piata româneasca de profil este marcata prin lansarea unui prim magazin în centrul comercial City Mall din zona Eroii Revolutiei, aflat la 5 minute de Piata Unirii. Sprider Stores, care îsi va deschide portile pentru publicul bucurestean sâmbata, 20 ianuarie 2007, ofera la cel mai bun raport pret-calitate o vasta colectie de produse vestimentare, de încaltaminte si accesorii tuturor celor care doresc sa îsi gaseasca un stil propriu trendy, fie ca e vorba de femei, barbati sau copii. City Mall a fost ales drept locatie strategica a primului magazin Sprider Stores, în contextul în care acest centru comercial constituie un punct de atractie pentru peste 700.000 de locuitori din partea de sud a Bucurestiului.
     Situat la etajul 1 al City Mall, Sprider Stores ocupa o suprafata de 1460 mp si cuprinde spatii special destinate vestimentatiei pentru barbati, femei si copii. Aceste spatii sunt semnalate în interiorul magazinului si în consecinta usor de descoperit. Sprider Stores a pregatit preturi speciale cu ocazia inaugurarii primului magazin din România.
     Prin deschiderea primului sau magazin din România, lantul de retail Sprider Stores îsi extinde prezenta în sud-estul Europei. Legat de aceasta premiera, Domnul Dorotheos Hatziioannou, Marketing Group Director Sprider Stores, declara: “Suntem încântati sa intram cu brandul Sprider Stores pe piata româneasca. Intentionam sa ne extindem activitatea în România si în mod special în Bucuresti. Oferim exact ceea ce au nevoie consumatorii: haine trendy pentru barbati, femei si copii, produse de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi.”
     Sprider Stores ocupa o pozitie importanta pe piata greceasca, având 43 de magazine, strategic plasate în punctele cheie ale tarii.
     Lansarea magazinului din România a fost precedata de intrarea Sprider Stores, în decembrie 2006, pe piata de profil din Bulgaria si Macedonia, respectiv la Sofia si Skopje.

     Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
     Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

     Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Persoana de contact: Svetlana Carstean

sursa: City Mall

taguri: City Mall, Sprider Store

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!