Rapsodia Feminitatii la NIVEL NATIONAL!

11 martie 2008 | Autor: Dorina Dragan

Rapsodia Feminitatii la NIVEL NATIONAL!

     Rapsodia Feminitatii, eveniment al carui concept creativ are in prin plan FEMEIA este proiectul educativ in care se reunesc cele mai puternice branduri de cosmetice pentru a oferi o viziune de ansamblu asupra sezonului primavara-vara. Toata luna APRILIE, caravana feminitatii va canta in orasele Cluj, Timisoara si Bucuresti. Evenimentul va urmari hypermarketurile AUCHAN in incinta locatiilor Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timisoara si Centrul Comercial Auchan Titan.

     Rapsodia Feminitatii, eveniment aflat la cea de-a 4 editie, anunta din nou un poriect grandios: un eveniment la NIVEL NATIONAL!

     Evenimentul a promis mii de mostre oferite doamnelor, pentru ca acestea sa se bucure de 'frumusetea la orice varsta'. Ulterior, a adus pe piata romaneasca notiunea de show de machiaj, pe care a reusit sa o implementeze sub conducerea artistica a designerului Catalin Botezatu Cele 2 editii anuale, cea de primavara - vara si toamna - iarna au reusit cu succes sa contureze imaginea femeii frumoase si moderne, prezentand ultimile esente si tendinte de machiaj propuse de importante nume sonore ale industriei cosmetice internationale.

     Rapsodia va incepe sa cante pe 1 APRILIE la Iulius Mall Cluj pana pe data de 6 aprilie.

     Ulterior, caravana feminitatii va canta rapsodia tendintelor cosmetice si de parfumerie in Iulius Mall Timisoara in perioada 8 - 13 APRILIE.

     Evenimentul va culmina la Bucuresti la Centrul Comercial Auchan Titan IN PERIOADA 16 - 21 APRILIE unde va avea loc si showul de machiaj si in care vor fi comunicate mai multe imagini ale femeii moderne.

     Rapsodia Feminitatii reuneste cele mai puternice companii de cosmetice ce isi propun 'frumusetea la orice varstä' si doresc sa sugereze doamnelor noile tendinte in materie de parfumerie si cosmetica.

Persoana de contact: Dorina Dragan
Telefon: +40-743.472.929

sursa: Split Advertising

taguri: Rapsodia Feminitatii, frumusete, cosmetice

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!