Redescoperiti-va frumusetea la Festivalul Body, Mind and Spirit

19 martie 2009

Redescoperiti-va frumusetea la Festivalul Body, Mind and Spirit

     Suntem fericiti sa va prezentam si sa va invitam sa testati pe propria piele calitatile si beneficiile produselor STYX Naturcosmetic si cu ocazia Festivalului Body, Mind and Spirit 2009!

     Mai mult ca niciodata avem nevoie sa ne relaxam in acest an de ... criza! Stresul, oboseala, plictiseala, blazarea vor fi notiuni pe cale de disparitie din viata dumneavoastra daca acceptati invitatia STYX Naturcosmetic de a lua parte la Body, Mind and Spirit Festival Editia a III-a, de la Sala Palatului (27-29 martie a.c.)!

     In aceasta oaza de frumusete, sanatate, seninatate si bucurie de a trai va lasam placerea de a descoperi si testa produsele noastre, menite sa va infrumuseteze corpul si sa va intinereasca sufletul. Sa nu uitam: calitatea vietii trebuie celebrata pe toate planurile: trup, minte si suflet! De acestea se ingrijeste STYX Naturcosmetic, companie de top in piata cosmeticelor naturale din Romania. Va invitam, asadar, pe 27, 28 si 29 martie in universul frumusetii, sanatatii si al starii de bine creat de produsele austriece STYX!

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: Body, Mind and Spirit 2009

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!