Power Plate prezent in Salonul Noblesse din Iasi

13 iulie 2007 | Autor: Oana Balan

Power Plate prezent in Salonul Noblesse din Iasi

     În mai putin de un an de la lansarea în România, Power Plate a devenit unul dintre cele mai cautate aparate de beauty&fitness. Aparatul folosit de vedetele de la Hollywood se gaseste din aceasta luna si în centrele din tara. Power Plate poate fi testat la Salonul Noblesse din Iasi, la sediul din B-dul. Socola Nr. 206A-208, Centrul de Afaceri Granit, etajul 8.

     „Am aflat despre Power Plate citind intr-o publicatie cunoscuta si ne-am interesat apoi pe internet. Am citit despre beneficiile sale si despre efectele pe care le produce pentru organism si am fost convinsi de la bun inceput. Am optat pentru varianta profesionala deoarece detinem si un salon de infrumusetare si am vrut sa beneficieze cat mai multe persoane de el, prin intermediul nostru. Suntem extrem de multumiti de efectele pe care le produce, acestea fiind vizibile dupa 2 sedinte. Speram sa-l facem cunoscut in cel mai scurt timp deoarece este o adevarata sansa de energie si vitalitate si in plus, te ajuta sa slabesti. Suntem foarte multumiti de Power Plate si suntem siguri ca in cel mai scurt timp il vom achizitiona si pe urmatorul”, Mihaela Petre, Manager Salon Noblesse.

     Power Plate este liderul mondial in aplicarea tehnologiei vibratiilor. Este singurul aparat care asigura un antrenament complet în numai 10 minute. Antrenamentul cu Power Plate ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, îmbunatateste circulatia sângelui si reduce riscul aparitiei celulitei.

     Power-Plate se potriveste perfect femeii moderne, active, cu forta financiara si foarte putin timp liber. Este demonstrat stiintific, 10 minute pe acest aparat echivaleaza cu 1,5 h de fitness intensiv la sala.

     “Pana de curand Power Plate era prezent doar in centrele din Bucuresti. Acum din ce in ce mai multe centre de infrumusetare din tara sunt interesate sa achizitioneze aparatul. Am observat o crestere a cererii din tara, lucru care nu poate decat sa ne bucure datorita faptului ca o mare parte din cei interesati de tehnologia Power Plate o vor putea testa acum chiar in orasul lor”, a declarat Simona Pavel, marketing manager Power Plate.

Persoana de contact: Oana Balan
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-642.32.23
Fax: +40-21-642.32.24

sursa: BiG Media PR

taguri: Power Plate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!