Irina Schrotter, printre elita creatorilor de moda

25 ianuarie 2010 | Autor: Luana Ungureanu

Irina Schrotter, printre elita creatorilor de moda

Consecventa stilului sau de a trata moda cu maxim profesionalism, Irina Schrotter se afla in aceste zile la Paris pentru a participa la cel mai mare targ de pret-a-porter din Europa, Pret-a-Porter Paris in cadul sectiunii Atmosphere d'Hiver dedicata exclusiv creatorilor de prt-a-porter. Evenimentul se desfasoara in perioada 23-26 ianuarie la Porte de Versailles si reuneste peste 1500 de branduri si designeri din 45 de tari dar si 1100 de jurnalisti de moda.

Desi participa de ani buni la acest targ intorcandu-se de fiecare data cu contracte importante, Irina Schrotter a avut parte in acest an de o surpriza placuta din partea organizatorilor care i-au oferit spatiul pentru standul casei sale de moda chiar la intrarea principala in VIP Paris Hall, in centrul atentiei tuturor.

Acest lucru reprezinta o premiera pentru reprezentantii designului romanesc la Paris, in anii precedenti firmele de la noi plangandu-se de faptul ca produsele lor erau expuse in locatii unde ajungeau prea putini vizitatori. Decizia organizatorilor francezi de a promova astfel un brand romanesc in cadrul elitei creatorilor de pret a porter din intreaga lume prezenti la sectiunea Atmosphere d'Hiver din cadrul targului se pare ca a fost luata in urma vizionarii colectiei toamna iarna 2010 - 2011 realizata de Irina Schrotter si echipa sa, colectie ce va fi lansata cu aceasta ocazie la Paris.
 

Persoana de contact: Luana Ungureanu

taguri: moda, fashion, paris

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!