City Mall Fashion prezinta Avanpremiere, primul eveniment de moda al anului

25 ianuarie 2007 | Autor: Svetlana Carstean, PR manager

City Mall Fashion prezinta Avanpremiere, primul eveniment de moda al anului

     Luni, 29 ianuarie, ora 20.00, are loc în Sala Mare a Teatrului National, primul show de moda al anului: Avanpremiere, eveniment produs de City Mall, în cadrul proiectului City Mall Fashion.

     Multibrand fashionshow, Avanpremiere da tonul evenimentelor din moda româneasca în 2007, prezentând colectiile de primavara-vara propuse de Jolidon, Carmen Secareanu, Wilhelmina Arz si Irina Schrotter, plus o selectie relevanta oferita de brandul Sprider Stores, selectie ce a facut obiectul unor prezentari similare din Skopje si Sofia. Cele patru colectii de designer, care vor dezvalui tendintele sezoanelor viitoare, ar putea fi caracterizate drept: “plina de atitudine, îndrazneala si stil” (Jolidon), “alba, lejera minimala, cu usoare accente adolescentine” (Carmen Secareanu) “o combinatie de feminitate, neoaristocratie si romantism” (Wilhelmina Arz), “rafinata, feminina, avangardista” (Irina Schrotter).
     Seara va fi deschisa în premiera absoluta de Sprider Stores, cel mai important retailer vestimentar de pe piata greceasca, ce a inaugurat recent în City Mall primul magazin Sprider din România într-un spatiu de 1500 mp. Sprider Stores este recunoscut drept un brand ce ofera o gama foarte variata de produse vestimentare dedicate întregii familii.
     Dupa ce a consacrat de-a lungul anului 2007, în interiorul City Mall, o serie de evenimente gen New City Trends, Best Newcomers sau New Fashion Zone, proiectul City Mall Fashion propune pentru prima data un show ce se va desfasura într-o alta locatie, respectiv Teatrul National. Spectacolul va avea loc în sala mare a teatrului. Pe tot parcursul acestuia vor fi prezentate în avanpremiera videoclipuri si muzica de pe dvd-ul Thy Veils “Dawn and Furtherance”. Videoclipurile sunt realizate de Andrei Nica (www.sendal.ro).
     Avanpremiere a avut ca punct de plecare un concept creat de Alin Galatescu, directorul artistic al evenimentului.
     În back-stage, make-up-ul va fi asigurat de L’Oreal, iar hair-styling-ul de catre L’Oreal Professionnel.
     Parteneri media: revistele Elle, Look si Viva, ziarul Evenimentul zilei si ghidul Sapte seri.

     Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti. Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

     Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Persoana de contact: Svetlana Carstean

sursa: City Mall

taguri: City Mall, Avanpremiere

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!