Once upon no time

16 decembrie 2010

Once upon no time

Ei bine, da, zvonurile sunt adevărate: de azi, 15 decembrie 2010 se deschide oficial atelierul tău de înfrumuseţare! Şi unde era mai potrivit să deschidem un nou salon, dacă nu în Cocor Store - conceptul high-end care îmbină rafinamentul şi eleganţa Now & Then?

Vei redescoperi aici feminitatea unui secol şi vei vedea că stilul unei femei a fost întotdeauna pus în valoare de o coafură impecabilă - oglinda personalităţii fiecăreia dintre noi!
Evenimentul de lansare a fost un spectacol ale cărui personaje principale au fost coafurile din toate timpurile - un omagiu adus frumuseţii părului şi aspectului îngrijit al acestuia!

Momentul deschiderii salonului a coincis (întâmplător sau nu...vă lăsăm pe voi sa decideţi) cu sedinţa foto pentru calendarul 2011 marca Geta Voinea!

Spectacolul plin de culoare şi formă a transformat salonul Geta Voinea într-o sala de discotecă, punând în evidenţă viziunea artistului Geta Voinea despre frumos şi artă.

Pornind de la coafurile sofisticate şi grija pentru fiecare detaliu, marca fiecărui deceniu, începând cu părul scurt, creţ, bufant sau extravagant şi până la linii cât mai exacte şi sofisticate, conturate perfect – fiecare colţ al salonului a fost transformat pentru a reflecta până la cele mai mici detalii câte un deceniu de modă - evoluţia femeii şi a nevoilor sale, a rafinamentului şi eleganţei femeilor din toate timpurile!

Şi în centrul acestui  spectacol a fost însăşi Geta Voinea, o femeie unică şi un stil aparte, care realizează un adevărat spectacol uman!

În spatele scenei:

Foto: Carioca
Make-up: Powder Room by Alex Abagiu
Stylist: Laura Vărgălui

Despre salonul GV Hair Cocor

Fiecare perete emană stilul GV - un stil unic şi inconfundabil, într-un salon inedit din punct de vedere ambiental!

“Am căutat întotdeauna să venim cât mai aproape de cliente, prin locaţii strategic proziţionate. Cocor este şi va rămâne mereu un loc plin de amintiri, de tradiţii şi încărcat cu multă istorie .. un loc aparte pentru mulţi bucureşteni şi de un loc unde eleganţa şi simplitatea stilului GV nu trebuie să lipsească.” a declarat Geta Voinea.

„Aici vei petrece momente speciale, pentru că filosofia noastră dintotdeauna a fost aceea de a te ajuta pe tine, femeia sofisticată, rafinată şi elegantă să se redescopere şi să îşi regăsescă stilul unic şi inconfundabil! „ a incheiat Geta Voinea

Dacă eşti deja client fidel GV atunci trebuie neapărat să ne faci o vizită- vei regăsi aici aceeaşi atmosferă aparte, care caracterizează toate saloanele GV! Dacă nu eşti încă client GV atunci clar trebuie să ne vizitezi să încerci şi tu stilul inconfundabil care cucereşte instantaneu şi de care vei deveni dependentă!

Lasa grijile deoparte şi “administrează-ti” zilnic doza de frumuseţe în saloanul GV Hair Cocor, pentru ca aici vei găsi oferte irezistibile, care te ajută să îţi pui în valoare atuurile!

Te aştepăm în fiecare zi de la orele 11.00 la orele 22.00  la GV Hair Cocor ! Urmareşte promoţiile noastre pe www.getavoinea.ro sau pe pagina de Facebook şi beneficiază prima de ele!
 

sursa: Tomi Tom Online

taguri: geta voinea, cocor

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!