Invitatie lansare vaccin Cervarix pentru prevenirea cancerului de col uterin

10 octombrie 2007 | Autor: Raluca Balota

Invitatie lansare vaccin Cervarix pentru prevenirea cancerului de col uterin

     La nivel mondial, la fiecare doua minute, o femeie moare de cancer de col uterin<!--topnews--> si in fiecare an sunt descoperite o jumatate de milion de noi cazuri. Putine dintre femei stiu insa ca aceasta teribila boala poate fi tinuta la distanta.

     Compania GlaxoSmithKline (GSK) are placerea de a va invita la conferinta de presa cu prilejul lansarii in Romania a unui nou vaccin pentru prevenirea infectiei cu Papillomavirus Uman (HPV).

     Cervarix - vaccin papillomavirus uman, tipuri 16 si 18 (recombinant, adjuvantat, adsorbit) - este conceput pentru prevenirea cancerului de col uterin si formulat special cu sistemul adjuvant AS04, patentat GlaxoSmithKline. Vaccinul a demonstrat eficacitate si imunogenicitate inalta si sustinuta pe o perioada de pana la 5,5 ani1,2, din datele disponibile pana in prezent.

     Va vom oferi mai multe informatii despre vaccin si despre situatia cancerului de col uterin in tara noastra, in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc luni, 15 octombrie 2007, ora 11.00, la Hotel Novotel, Sala Paris - Rive Gauche.

     Bibliografie:

     1. Gall SA,Teixeira J, Wheeler C et al. Substantial impact on precancerous lesions and HPV infections through 5.5 years in women vaccinated with the HPV-16/18 VLP AS04 candidate vaccine. Presented at the 2007 meeting of the American Association for Cancer Research, Los Angeles, CA, April 14-18, 2007. Abstract 4900.
     2. Rezumatul caracteristicilor produsului

Persoana de contact: Raluca Balota
Adresa de e-mail:
Telefon: +40-21-224.08.85
Fax: +40-21-222.73.45

sursa: 2ActivePR

taguri: Cervarix

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!