trimite pe YMsalvează

O noua aroma incantatoare de la Celine Dion

18 mai 2008

O noua aroma incantatoare de la Celine Dion

“Sensational reflecta femeia stapana pe propriul destin. Vreau sa ofer inspiratie femeilor de pretutindeni pentru ca ele sa isi traiasca visele si sa-si atinga adevaratul potential.” –Celine Dion »

adidas: patru parfumuri cu stil

26 februarie 2008 | Autor: Laura Banica

adidas: patru parfumuri cu stil

     adidas a creat o gama noua de parfumuri pentru femeile cu un stil de viata activ, care îsi doresc sa ramâna stylish chiar si atunci când se antreneaza din greu. O fuziune perfecta între performanta si stil. »

Protectie 24 ore impotriva transpiratiei

15 ianuarie 2008 | Autor: Claudia Agafitei

Protectie 24 ore impotriva transpiratiei

Cu siguranta ca elementul iesit definitiv din trend il reprezinta dungile albe si inestetice pe hainele colorate! Pentru a te ajuta sa fii frumoasa, increzatoare si mereu la moda, Lady Speed Stick a lansat gama de deodorante 24/7 Invisible pentru o protectie de durata, fara urme albe neplacute. »

Arta seductiei începe cu noua colectie Camay Chic

05 decembrie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Arta seductiei începe cu noua colectie Camay Chic

Sampanie frantuzeasca, muzica îmbietoare, petale de trandafir, matase vaporoasa, bijuterii elegante... formula magica a seductiei nu ar fi completa fara noul Camay Chic. Descopera arta seductiei cu noua colectie Camay Chic: gel de dus, sapun si spuma de baie. Trei arome noi, menite sa însoteasca momentele rafinate petrecute în doi. Învaluie-te în aroma care ti se potriveste cel mai bine, pentru clipe de rafinament: Fleur de l'Orangerie. »

KATE by Kate Moss

26 septembrie 2007 | Autor: Laura Banica

KATE by Kate Moss

Cu adevarat speciala, Kate Moss face parte dintr-o generatie de aur. Seducatoare prin naturaletea sa, stilata, feminina, senzuala, independenta si enigmatica, personalitatea complexa a lui Kate, in combinatie cu un farmec si o frumusete irezistibile, ii aduc faima si recunoasterea la nivel mondial. »

Palmolive Deo pentru ingrijire delicata

29 august 2007 | Autor: Claudia Agafitei

Palmolive Deo pentru ingrijire delicata

Ai impresia ca totul in jurul tau se misca prea repede? Noi task-uri in fiecare zi, deadline-uri prea stranse, aglomeratie in trafic, stress… Ajungi seara tarziu acasa si nu iti mai doresti nimic altceva decat sa dormi? Nu lasa problemele cotidiene sa iti strice ziua! »

Rasfata-te cu o baie turceasca de aburi

18 iulie 2007 | Autor: Claudia Agafitei

Rasfata-te cu o baie turceasca de aburi

Iti aduci aminte de povestile Seherezadei si cele 1001 nopti? Cat mister, culoare, relaxare si senzualitate se ascundea in spatele cuvintelor rostite incet la ceas de noapte... Timpul parea sa stea in loc si tu te lasai cuprinsa de poveste identificandu-te de multe ori cu personajele... »

Palmolive Naturals, de doua ori mai multa hidratare naturala

10 iulie 2007 | Autor: Claudia Agafitei

Palmolive Naturals, de doua ori mai multa hidratare naturala

Cum ar fi daca ziua ar fi de doua ori mai lunga? Ai avea de doua ori mai mult timp pentru tine, de doua ori mai mult timp pentru rezolvarea problemelor zilnice, ai dormi de doua ori mai mult... Iar de ziua ta, ai petrece cu prietenii de doua ori mai mult! »

De ce purtam unghii false?

01 iulie 2007

De ce purtam unghii false?

Mituri legate de unghiile artificiale (false): unghia artificiala imi strica unghia naturala. Fals. Unghia „naturala“ este un produs mort al organismului uman. Ultimele tehnici au fost create special pentru a nu dauna in nici un fel organismului uman. In concluzie, produsele nu dauneaza nici unghiei, nici organismului. »

Camay Vive L'Amour!

06 iunie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Camay Vive L'Amour!

Dansati sub stropii calzi ai ploilor de vara sau alergati in iarba acoperita cu roua. Redescoperiti clipele de bucurie in doi in razele soarelui, in zborul fluturilor, in verdele campiilor cu aer de Provence sau in strigatul azuriu al pescarusilor! oua colectie Camay Vive e ingredientul iubirii pline de viata si veselie. Inspirata de parfumurile frantuzesti, noua colectie Camay Vive celebreaza clipele de bucurie in doi, prin intermediul a trei noi variante, disponibile sub forma de gel de dus si sapun: Camay Extatique, Camay Soleil si Camay Azur. »