O noua aroma incantatoare de la Celine Dion

18 mai 2008

O noua aroma incantatoare de la Celine Dion

     “Sensational reflecta femeia stapana pe propriul destin. Vreau sa ofer inspiratie femeilor de pretutindeni pentru ca ele sa isi traiasca visele si sa-si atinga adevaratul potential.” –Celine Dion.

     “Fiind printre primele staruri care a avut un parfum sub nume propriu, Celine Dion a jucat un rol foarte important in construirea atat de popularului segment de parfumuri cu nume de celebritati din industrie ”, afirma Bernd Beetz, CEO Coty, Inc.

     Lansarea parfumului Sensational coincide cu o noua etapa a carierei lui Celine Dion, Turneul Mondial care a inceput in februarie 2008 si care o va purta pe cinci continente pentru cele 160 de spectacole planificate.

     « Sensational aduce o atitudine cu totul noua portofoliului de parfumuri Celine Dion, care a generat mai mult de 500 milioane de dolari in vanzarile globale de la crearea sa in 2002. Acest parfum este cea mai noua expresie a inspiratiei, fortei si increderii intruchipate intr-una dintre cele mai captivante cantarete ale lumii » afirma Steve Mormoris, Senior Vice President Global Marketing.

     Celine a dorit ca prin intermediul parfumului Sensational sa incurajeze femeile sa-i urmeze exemplul, sa emane luminozitate, forta si incredere in viata si cariera lor. Reusind sa umple scena cu puterea si magnetismul ei, Celine ofera inspiratie tuturor femeilor sa traiasca cu intensitate pe scena vietii.

     Parfumul este o aroma florala, moderna, luminoasa creata de Maurice Roucel de la Symrise. Sensational se deschide cu note radiante de para racoritoare, imbinate cu o delicioasa aroma de pruna si mar. Notele ademenitoare de fructe antreneaza ca prin minune simturile pe masura ce evolueaza intr-un amalgam dinamic de note florale : stralucitoarea mimoza introduce inima florala si se impleteste cu ametitoarea iasomie, luminoasa frezie si irisul. Un parfum subtil de ambra bogata si mosc cald creeaza o armonie captivanta inspirata de esenta femeii sofisticate si increzatoare.

     Ambalajul imita argintul si razele albe ale reflectoarelor care strabat scena, anuntand sosirea unui personaj puternic, magnific. Sticla frumos fatetata de forma ovala reflecta lumina, evocand eleganta si un aer sofisticat. Recipientul este scaldat intr-o culoare trandafirie, chiar nuanta parfumului, cu un capac transparent suprapus peste o banda argintie.

     Imaginea publicitara, indrazneata si vibranta in acelasi timp, realizata de Alexi Lubomirski prezinta o Celine extrem de increzatoare, dominand scena la inceputul unui spectacol. Este luminoasa, imbracata intr-o creatie absolut uimitoare semnata Emanuel Ungaro.

sursa: 2activePR

taguri: celine dion, sensation, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!