Camay Vive L'Amour!

06 iunie 2007 | Autor: Theodora Pislaru

Camay Vive L'Amour!

     Dansati sub stropii calzi ai ploilor de vara sau alergati in iarba acoperita cu roua. Redescoperiti clipele de bucurie in doi<!--topnews--> in razele soarelui, in zborul fluturilor, in verdele campiilor cu aer de Provence sau in strigatul azuriu al pescarusilor!

     Noua colectie Camay Vive e ingredientul iubirii pline de viata si veselie. Inspirata de parfumurile frantuzesti, noua colectie Camay Vive celebreaza clipele de bucurie in doi, prin intermediul a trei noi variante, disponibile sub forma de gel de dus si sapun: Camay Extatique, Camay Soleil si Camay Azur.

     · Camay Extatique este inspirat dintr-un amestec de citrice si bergamota, cu o adieri senzuale de frezie si trandafir. Temperamentul sau este accentuat de notele de mosc, vanilie si lemn de santal.

     · Notele proaspete ale parfumului Camay Soleil trimit cu gandul la un buchet de lacramioare, impletit cu note de citrice insorite, pepene crocant si castravete.

     · Camay Azur aduce spuma valurilor pe trupurile voastre bronzate. Aroma sa usora, revigoranta, surprinde contrastul dintre mirosul delicat al florilor de iasomie si portocal si prospetimea marii.

     Camay Vive este colectia clipelor de bucurie in doi, e ingredientul iubirii pline de viata si veselie.

sursa: 2activePR

taguri: camay, sapun, lacramioare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!