Protectie 24 ore impotriva transpiratiei

15 ianuarie 2008 | Autor: Claudia Agafitei

Protectie 24 ore impotriva transpiratiei

     Cu siguranta ca elementul iesit definitiv din trend il reprezinta dungile albe si inestetice pe hainele colorate! Pentru a te ajuta sa fii frumoasa, increzatoare si mereu la moda, Lady Speed Stick a lansat gama de deodorante 24/7 Invisible pentru o protectie de durata, fara urme albe neplacute.

     Noile deodorante Lady Speed Stick 24/7 invisible te protejeaza delicat, dar eficient, avand o actiune antiperspiranta timp de 24 ore, sapte zile din sapte, pentru ca tu sa te simti atragatoare si feminina oricand si oriunde. Lady Speed Stick este delicat nu numai cu pielea ta, ci si cu hainele tale preferate, ferindu-te de suprize nedorite si inestetice. De acum, te poti bucura de protectia oferita de noul Lady Speed Stick 24/7 Invisible in patru variante: deodorant, stick, roll on si gel.

     Spune adio dungilor albe de pe piele si haine! Cu noul Lady Speed Stick 24/7 Invisible, pielea ta va fi protejata si hranita, iar tu te vei simti sigura pe tine si atragatoare. Alege sa fii chic & trendy, alege Lady Speed Stick Invisible.

sursa: Ogilvy Public Relations

taguri: deodorant, transpiratie, protectie, stick

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!