Palmolive Naturals, de doua ori mai multa hidratare naturala

10 iulie 2007 | Autor: Claudia Agafitei

Palmolive Naturals, de doua ori mai multa hidratare naturala

     Cum ar fi daca ziua ar fi de doua ori mai lunga? Ai avea de doua ori mai mult timp pentru tine, de doua ori mai mult timp pentru rezolvarea problemelor zilnice, ai dormi de doua ori mai mult... Iar de ziua ta, ai petrece cu prietenii de doua ori mai mult! Sau cum ar fi daca parfumul tau preferat ar dura de doua ori mai mult? Ai vrea ca fiecare senzatie sa se pastreze mai mult?

     Palmolive iti ofera acum de doua ori mai multe motive de bucurie! Sapunul lichid Palmolive Naturals Ultra Moisturing cu lapte de masline si Palmolive Naturals Milk & Honey sunt disponibile acum in varianta economica rezerva de 500 ml, pentru ca tu sa te bucuri de ele de doua ori mai mult timp, la un pret avantajos!

     Incearca Palmolive Naturals Milk & Honey imbogatit cu extracte naturale de lapte si miere pentru a-ti proteja pielea impotriva uscarii excesive si lasand-o hranita si delicata, zi dupa zi. Pentru maini deosebit de catifelate, incearca Palmolive Naturals Ultra Moisturing cu lapte de masline. Formula sa cremoasa, imbogatita cu crema si lapte de masline ajuta la hidratarea pielii, lasand-o moale si fina ca matasea. Avand la baza o formula speciala, care nu contine sapun ci agenti speciali, care curata bland fara a usca pielea si extracte naturale precum laptele de masline sau mierea, sapunurile Palmolive Naturals sunt adevarate lotiuni care hidrateaza si catifeleaza iar extractele naturale hranesc in profunzime pielea mainilor.

     Pentru de doua ori mai multa hidratare si rasfat, descopera acum variantele de sapun Palmolive Naturals in varianta economica rezerva de 500 ml. Reumple ambalajul original cu ajutorul rezervei si bucura-te de doua ori mai mult de sapunul tau preferat Palmolive, scutind si un drum in plus la magazin! Cu un ambalaj modern si usor de utilizat, sapunurile lichide Palmolive Naturals iti ofera la un pret avantajos prospetime, hidratare, curatare si catifelare pentru mai mult timp.

sursa: Ogilvy Public Relations Worldwide

taguri: palmolive naturals

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!