advertorial

Masaj intr-un decor Feng Shui

08 octombrie 2006 | Autor: Raluca Florescu

Masaj intr-un decor Feng Shui

     Esti obosita, incordata, te dor toti muschii, stresul a pus stapinire pe tine definitiv?<!--topnews--> Nimic nu te poate ajuta mai mult decat o sedinta de masaj. A trecut atat de mult timp de cand nu te-ai mai rasfatat si nu ai mai avut grija de tine...

      Masajul este una din cele mai vechi “terapii” practicate in lume. De-alungul vremii, s-au impus ca efecte asupra corpului mai multe tipuri de masaj, descoperite si practicate de diferite civilizatii inca din antichitate.

     La ce ne ajuta masajul?

     Unul dintre beneficiile resimtite aproape imediat in timpul unui masaj este sentimentul de relaxare. Masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire. Masajul asigura o functionalitate perfecta a organismului, creste tonusul muscular si totodata relaxeaza sistemul nervos, stimuleaza organele interne, imbunatateste circulatia, reduce anxietatea si depresia, mareste mobilitatea si flexibilitatea incheieturilor.

     Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea.

     La Slimart, masajul se desfasoara intr-un ambient cu totul si cu totul special, unic. Salonul de masaj este decorat Feng Shui, asigurand, pe langa tratamentul specialistului nostru, un plus de relaxare si o stare de bine inegalabila. Vino la Slimart si vei fi rasfatata cum nu ai mai fost pana acum!

sursa: SlimArt

taguri: slimart, masaj, terapie, uleiuri parfumate

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger