Cel mai nou lac de unghii, cu calciu

16 iulie 2008

Cel mai nou lac de unghii, cu calciu

     ASTOR aduce o tehnologie inovatoare prin utilizarea elementelor de baza din compozitia unghiei - calciul si cheratina - in formula senzatioala a unui lac de unghii glamour – chic. LYCRA® LONGER&STRONGER se ridica la inaltimea promisiunilor facute si chiar mai mult. In primul rand este chic si dureaza muuuuult timp. Ajuta la fortificarea unghiilor si la intarirea lor. Si ajuta unghiile in procesul de crestere. Gata cu promisiunile! Acum poti avea beneficiile culorilor superbe si ale ingrijirii la tehnologie inalta.

     O noua formula cu un complex de Calciu si Cheratina

     Datorita faptului ca unghiile noastre contin doua elemente esentiale: calciu si cheratina, specialistii ASTOR au folosit aceste doua elemente pentru a dezvolta o formula unica inovatoare. Calciu pentru a intari unghiile, cheratina pentru a le asigura o crestere sanatoasa.

     Rezultatele? Noul lac de unghii ajuta unghiile sa devina cu 40% mai puternice si cu 15% mai lungi*. Aceasta noua formula adera foarte bine la suprafata unghiilor astfel incat ele sa devina mai groase si mai tari*.

     Culoare care rezista pana la 10 zile datorita tehnologiei LYCRA®

     Cand culorile sunt atat de uimitoare, vrei ca ele sa dureze la nesfarsit. Acest lucru se intampla datorita fibrelor flexibile de LYCRA® - care le confera rezistenta sporita la socuri si exfoliere.

     Expertiza unica a culorilor de la ASTOR

     ASTOR isi intareste reputatia sa in ceea ce priveste expertiza asupra culorilor si transpune cele mai noi trenduri in cele mai la moda prêt-a-porter nuante, inlusiv 13 nou-noute. Nuante sexy-chic: Deep Red, Purple Dream, Velvet Parma si ultra sofisticata gama VIP Black, Brown, Red si altele. ASTOR LONGER&STRONGER – pentru unghii sexy-chic, mai puternice si mai lungi cu care sa te mandresti.

sursa: 2activePR

taguri: astor, lac de unghii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!