Farmec lansează Ziua Cadourilor în magazinul online

04 decembrie 2012

Farmec lansează Ziua Cadourilor în magazinul online

 Cu ocazia sărbătorilor de anul acesta, Farmec lansează Ziua Cadourilor, pentru a veni în ajutorul clienților care vor să ofere un cadou special persoanelor dragi.

 
Astfel, între 1 - 3 Decembrie şi 17 - 19 Decembrie, printr-o simplă comandă plasată pe www.farmec.ro şi achitată online, clienții pot suprinde plăcut persoanele la care țin, alegând cadoul preferat din peste 400 produse cosmetice disponibile. Comenzile vor beneficia de transport gratuit, astfel încât destinatarii să se bucure de cadourile primite de Moș Nicolae, respectiv Crăciun.
 
De asemenea, începând cu 1 Decembrie, special pentru sărbătorile din acest an, Farmec lansează parfumul Celebration în ediţie limitată, disponibil exclusiv în magazinul online. 
 
Celebration este un parfum sofisticat, rafinat și elegant pentru femeia veșnic romantică, combinând prospețimea portocalelor roșii cu căldura balsamică a florilor de magnolie și caprifoi, într-o adiere dulce de zmeură și flori de Osmanthus. Aromele de lemn de cashmere şi ambră vor deveni detaliul final al unei ţinute desăvârșite de sărbătoare.
 

taguri: Celebration, Farmec, parfum

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!