THE CUBE – mama tuturor cremelor

25 august 2011

THE CUBE – mama tuturor cremelor

Dacă ţi-ai dorit vreodată un produs cosmetic care să ți se potrivească indiferent de vârstă sau tipul de ten, Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii Sport, Dieta si o Vedetă şi ambasadoarea brandului îţi recomandă cea mai nouă inovaţie din segmentul cosmetic: „Ei bine, imposibilul a devenit acum posibil prin crema tuturor cremelor, THE CUBE, așa cum este cunoscută în Italia (La crema madre definitiva), o cremă a cremelor care îmbină vechi secrete ale naturii cu descoperiri noi în domeniul cosmetic. Este singura cremă din lume care este potrivită pentru toate tipurile de ten şi toate vârstele, inclusiv pentru bărbaţi”, a declarat Florentina.

Specialiștii de la Zuccari au creat prin THE CUBE un nou concept de îngrijire a tenului cu proprietăți medicale. Deosebirea esențială dintre cremele dermato-cosmetice prezente pe piaţă și THE CUBE constă în înlocuirea apei din compoziţie cu suc pur de Aloe Vera, ca solvent al ingredientelor active. Pentru realizarea THE CUBE, Zuccari a a înregistrat patentele internaţionale pentru două componente active prezente în compoziţia cremei - Patent AJDA, pentru acidul hialuronic extras din Aloe Vera şi Patentul pentru utilizarea pulberii de Papaya fermentată în industria cosmetică.
În THE CUBE, mama tuturor cremelor, se regăsesc cele mai mari descoperiri din ultimii ani în sectorul cosmetic. Sinergia celor 73 de ingrediente dintre care 51 active conținute în formula THE CUBE și lipsa în totalitate a conservanților transformă această cremă în esența primordială și esențială a tuturor cremelor.

CCP: Întregul THE CUBE într-un simbol
Codul de comunicare primară (CCP) al THE CUBE s-a născut din dorința de a face înțelesă complexitatea unui produs extrem de structurat. Douăzeci de informații destinate către patru targeturi specifice, sunt organizate într-un mod clar și sistematic, pentru a permite o viziune de ansamblu.
Practic, cele patru macro-secțiuni, fiecare identificată cu o culoare și targetată către un anumit tip de consumator, converg într-o structură unică, a cărei esență constă în trifoiul cu patru foi policrom. Acesta este locul în care este conținută armonia THE CUBE, o uniune perfectă între formă și substanță, între suflet și corp, între rațiune și sentiment.

THE CUBE este Substanță

Pentru utilizatorul conștient, persoana care știe ce vrea și care nu se lasă convinsă numai prin vorbe,  THE CUBE este Substanță, deoarece conține cele mai sofisticate principii active descoperite în ultimii 20 de ani de istorie a cosmeticii. Aici converg toate vitaminele necesare sănătății pielii, mineralele indispensabile pentru combaterea radicalilor liberi și pentru restabilirea pH-ului pielii. Colagenul marin redă pielii tinerețea și energia, în timp ce elastina îi oferă elasticitate. Acizii grași, Coenzima Q10 și alantoina luptă cu semnele timpului, grație stimulării proceselor reparatorii ale țesuturilor.

THE CUBE este Originar

Pentru utiliazatorul sofisticat, atent la detalii, elegant, THE CUBE este Originar deoarece este îmbogățit cu trei componente active speciale – colostru, orhidee și diamant negru. Colostrul, primul lapte matern din lumea animală hrăneşte pielea în cel mai natural mod, datorită conținutului ridicat de vitamine, minerale, aminoacizi și oligoelemente. Orhideea, regina regnului vegetal, ajută pielea să se păstreze hidratată și catifelată. Diamantul negru provine din lumea minerală și acționează asupra microcirculației, stimulează refacerea celulară și face pielea strălucitoare. Acțiunea sa calmantă asupra microleziunilor cutanee îl face prețios pentru o piele perfectă și impecabilă.

THE CUBE este Natură

Pentru consumatorul atent căruia nu îi plac lucrurile superficiale, THE CUBE este Natură deoarece nu conține niciun element nociv pentru piele precum apă, conservanți, petrolați sau propylen clicol, metale grele, coloranți, alergeni sau EDTA. Practic cel mai inovator element al THE CUBE este înlocuirea apei cu sucul pur din Aloe Vera, care oferă pielii o hidratare corectă fără să dăuneze învelișului hidrolipidic. De obicei apa este utilizată pentru dizolvarea celorlalte componente deoarece este foarte economică, este un solvent optim (e incolor și inodor) și este rapid de prelucrat. Cu toate acestea, din punct de vedere cosmetic nu aduce niciun beneficiu.

THE CUBE este Inovație

Pentru consumatorul evoluat, curios de a descoperi mecanismele care stau la baza proceselor cosmetice, THE CUBE este Inovație, deoarece nu există emoție fără tehnologie. Pentru realizarea THE CUBE, specialiștii Zuccari au înregistrat 2 brevete – Acidul Hialuronic Din Aloe, un brevet care face unic procesul de producere a acidului hialuronic plecând de la Aloe Vera și folosirea fructului de papaya fermentată pentru uz cosmetic, ca urmare a rezultatelor extraordinare obținute în teste clinice, care au scos la lumină proprietățile calmante, emoliente și hidratante ale acestui ingredient. De asemena coexistența celor peste 50 de componente active fără folosirea de aditivi neplăcuți pielii, a făcut din THE CUBE un produs cosmetic destinat să facă istorie: o premieră nu numai pentru Zuccari, dar pentru întregul sector cosmetic.
Specialiștii Zuccari s-au gândit și la cel mai potrivit recipient care să fie în același timp sigur, dar și elegant. Ambalajul exterior termoprotector in care este recomandat să fie păstrată la frigider după deschidere asigură păstrarea in conditii perfecte a componentelor  extrem de sofisticate.

THE CUBE are în compoziţie nu numai un element activ la modă, ci tot ce s-a descoperit benefic pentru piele de-a lungul timpului, de aceea este recomandată ca o cremă pentru toate tipurile de ten şi pentru toate vârstele. THE CUBE nu este doar o cremă, ci un tratament natural pentru tenul cu probleme şi un lux, o plăcere, pentru tenul sănătos. Cine caută perfecţiune, frumuseţe, regenerare, tinereţe găseşte un prieten în miracolul natural - CREMA THE CUBE ESTE UNICĂ.
Crema THE CUBE are prețul de 399 lei și se poate găsi în farmaciile Dona.
 

taguri: crema, aloe, acid hialuronic, piele, hidratare

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!