TEXAS by OPI

18 februarie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

TEXAS by OPI

Joey Brown revine in Romania pentru a ne prezenta noile tendinte OPI, noua colectie TEXAS pentru sezonul de  primavara-vara 2011. Culorile must-have ale colectiei sunt:  nuantele de piersica si coral insorit (Big Hair…Big Nails, Guy meets Gal-veston), nuantele de orange stralucitor (Y’all Come Back Ya Hear?, Too Hot Pink to Hold’Em), fructe de padure (Do You Think I’m Tex-y?, Houston We Have a Purple), nuantele neutr e ( San Tan-tonio, Suzy Loves Cowboys) si nuantele pasionale de albastru, verde si lavanda ( Austin-tatious Turquoise, I Vant to Be A-Lone Star, Don’t Mess with OPI, It’s Totally Forth Worth It).

Colectia Texas de la OPI a fost deja purtata de modele la ultimele prezentari de moda ale colectiilor de primavara, fiind un accesoriu de baza al stilistilor si designerilor. Ultimele noutati in materie de moda sezonul acesta sunt:  albul inlocuieste culoarea de baza – negru, imprimeuri florale si deschise, pantaloni si jachete lejere, rochii lungi cu esarfe si linii simple in culori deschise – alb, crem, gri.

Lacurile OPI nu contin DBP, Toluen, sau Formaldehida si fiecare include pensula exclusiva ProWide™ de la OPI pentru o aplicare perfecta.
 

taguri: opi, texas, lac de ughii

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!