Crema pentru picioare cu shea L’Occitane

04 ianuarie 2012

Crema pentru picioare cu shea L’Occitane

 Pielea mea este în general uscată și asta se simte mai ales în cazul tălpilor. Dacă nu le dau cu cremă între pedichiuri, e neplăcut. Într-o vreme m-am dat conștiincios cu crema de la soap mill, care mi-a plăcut foarte mult. De curând am trecut pe la L’Occitane și am fost convinsă că voi ieși de acolo cu mâna goală, la prețurile exorbitante pe care le au. Dar am găsit totuși această cremă la 20 și ceva de lei și am luat-o, și așa nu mai aveam.

Descriere: ”Bogata in ingrediente naturale cu efect de catifelare a pielii (arnica, ulei esential de lavanda) si unt de shea, aceasta crema hraneste si reface pielea uscata si afectata a picioarelor.” Gramaj 150 ml.
 
Ce spun eu: nu știu cum vine asta ”extract de unt de shea”, se laudă că ar conține 15% unt de shea. Mi se pare foarte puțin, la prețul ăla îmi iau unul 100% natural făcut 90% cu unt de shea organic . Miroase a ..lavandă, ca orice cremă de picioare. Ambalajul nu e strălucit, e ca flaconul de unguent al bunicii. Ce îmi place e că la aplicare se absoarbe ușor, nu lasă senzația de unsuros pentru multă vreme. Hidratează, pielea mea de pe tălpi însă cere atât de multă că într-o săptămână de uz zilnic aproape l-am terminat. Păstrează și prospețimea picioarelor, ajută să nu miroase. E eficient, însă e cam scump și prea puțină cantitate.
 
 

sursa: Sigina.ro

taguri: ingrijire corp, picioare, crema, arnica, ulei esential de lavanda, unt de shea

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!