Colgate Max Fresh cu cristale racoritoare în forma lichida

24 octombrie 2005 | Autor: Catrinel Burghelea

Colgate Max Fresh cu cristale racoritoare în forma lichida
copyright: Colgate-Palmolive

     Colgate-Palmolive România a lansat Colgate Max Fresh, prima pasta de dinti cu cristale racoritoare, atât sub forma de pasta, cât si sub forma lichida.
     Noua pasta de dinti Colgate Max Fresh completeaza portofoliul de produse al companiei si se adreseaza consumatorilor tineri, dinamici, constienti de importanta igienei orale.
     Colgate Max Fresh contine mii de cristale care se pastreaza intacte în pasta de dinti, dar care se dizolva în timpul periajului. Datorita caracteristicilor sale, Colgate Max Fresh racoreste si curata cavitatea bucala, asigurând totodata dinti mai albi si protectie împotriva cariilor.

     Tehnologia revolutionara cu cristale racoritoare aduce o senzatie puternica de prospetime si efectul unei ape de gura. Colgate Max Fresh cu cristale racoritoare se lanseaza pe piata româneasca în variantele Cool Mint si Clean Mint sub forma de pasta, la 50 si 100ml, si sub forma lichida, în variantele Cool Mint si Clean Mint, la 100ml.
     Colgate Max Fresh se comercializeaza în retelele de hipermarket-uri, supermarket-uri, magazine cosmetice si farmacii. Lansarea Colgate Max Fresh va fi sustinuta de o campanie TV si outdoor, de promotii si evenimente derulate la punctele de vânzare si de materiale informative expuse în magazine.

     Colgate-Palmolive este prezenta pe piata româneasca din 1992 si detine un portofoliu de produse inovatoare, compania fiind preocupata atât de calitatea produselor, cât si de derularea unor programe de educatie privind igiena orala. Portofoliul sau include gamele de paste de dinti Colgate Maximum Anticavity Protection, care este marca numarul 1 pe piata romaneasca; Colgate Total, care lupta împotriva celor 12 probleme ale dintilor si gingiilor; Gama Colgate Herbal, ce asigura ingrijire zilnica pentru dinti sanatosi si puternici datorita ingredientelor naturale continute de acestea; Colgate Advanced Whitening, care vine cu o oferta tentanta: „Dinti mai albi in 14 zile” si Colgate Sensitive, ce ofera protectie zilnica dintilor sensibili.

sursa: Image Promotion

taguri: pasta de dinti, colgate, palmolive, dinti, cristale

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!