Colgate Sensitive ofera ingrijire pentru persoanele cu dinti sensibili

22 iulie 2005

Colgate Sensitive ofera ingrijire pentru  persoanele cu dinti sensibili

     Colgate-Palmolive Romania a lansat Colgate Sensitive, prima pasta de dinti din portofoliul Colgate-Palmolive destinata persoanelor cu dinti sensibili. Pasta de dinti Colgate Sensitive este un produs specializat in tratarea sensibilitatii dintilor, eliminand durerea.

 

     Noua pasta de dinti Colgate Sensitive completeaza portofoliul de produse al companiei noastre, adresandu-se consumatorilor cu nevoi specifice. Colgate Sensitive asigura calmarea durerii, in acelasi timp construind un scut protector, ce ofera o protectie indelungata impotriva sensibilitatii dintilor, declara un reprezentant al companiei.

     Testele clinice au demonstrat faptul ca pasta de dinti Colgate Sensitive actioneaza direct asupra centrului nervos, eliminand eficient durerea. Folosirea regulata a noii paste de dinti duce la diminuarea sensibilitatii dintilor prin calmarea terminatiilor nervoase ale acestora.

     Colgate Sensitive asigura o ingrijire corecta si completa a dintilor sensibili, fluorul din compozitie oferind protectie impotriva cariilor. De asemenea, perierea regulata a dintilor impiedica aparitia tartrului. Cu o combinatie de pasta alba si gel albastru, Colgate Sensitive are gust placut si aroma mentolata, asigurand o respiratie proaspata de lunga durata.

     Lansarea Colgate Sensitive va fi sustinuta de o campanie TV, de promotii derulate la punctele de vanzare si de materiale informative expuse in magazine.

     Colgate Sensitive se comercializeaza in retelele de hypermarket-uri, supermarket-uri, magazine cosmetice si farmacii, pretul recomandat de vanzare fiind de 6.83 RON.

sursa: Image Promotion

taguri: Colgate, dinti, sensibilitate

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!