Noul atu in materie de infrumusetare si ingrijire - Colgate Plax Overnight!

06 septembrie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Noul atu in materie de infrumusetare si ingrijire - Colgate Plax Overnight!
copyright: Colgate-Palmolive

     Lumea este compusa din elemente polare, opuse, dar complementare: zi-noapte, iarna-vara, produse cosmetice pentru zi - produse cosmetice pentru noapte. Daca simti ca “trusa de urgenta” in materie de ingrijire pentru noapte este incompleta si vrei sa prelungesti senzatia reconfortanta de prospetime, foloseste Colgate Plax Overnight - un nou produs care te va face sa te simti bine in pielea ta, sa te simti unica prin atentia pe care o acorzi ingrijirii dintilor si pe timpul noptii.

     Vei fi placut surprinsa si total sedusa de noua formula a apei de gura Colgate Plax Overnight, care iti ofera 12 ore de protectie impotriva bacteriilor si placii, astfel incat tu sa ai cel mai frumos zambet si o respiratie proaspata chiar si... dis-de-dimineata.

     Colgate Plax Overnight contine clorura de cetilpiridinium si florura de sodium, ingrediente carioprotectoare, cu un puternic efect antibacterian, ce protejeaza dantura toata noaptea. In plus, noua apa de gura patrunde in cavitatea bucala si in spatiile care nu pot fi curatate cu periuta de dinti – si care devin astfel protejate de actiunea bacteriilor.

     Imbunatatirea realizata de Colgate se extinde si la nivelul ambalajului, acum mult mai usor de folosit prin forma sa deosebita, ergonomica si atractiva in acelasi timp. Pregateste-te de culcare si uita de grija! Improspateaza-ti respiratia cu Colgate Plax Overnight pentru inca 12 ore de frumusete!

sursa: Ogilvy PR

taguri: colgate plax, apa de gura

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!