Protectie sensibila timp de 12 ore

23 august 2007 | Autor: Claudia Agafitei, senior account manager

Protectie sensibila timp de 12 ore
copyright: Colgate

     Ti-ai dori un produs care sa aiba mai multa grija de dintii tai sensibili si sa iti ofere protectie speciala completa pe parcursul intregii zile? In plus, ai vrea sa dureze de doua ori mai mult pentru ca tu sa bucuri zilnic de o respiratie proaspata pentru o perioada indelungata?

     Dintii tai sensibili reprezinta o problema cu care se confrunta o mare parte din populatie, de aceea Colgate a lansat apa de gura Colgate Plax Sensitive in varianta de 500 ml, special creata pentru a oferi protectie completa mult mai mult timp.

     Recomandata de medicii dentisti datorita beneficiilor sale, apa de gura Colgate Plax Sensitive 500 ml calmeaza terminatiile nervoase ale dintilor si ofera protectie completa impotriva cariilor si a depunerii placii bacteriene. Formula sa, special creata pentru persoanele cu dinti si gingii sensibile, contine constituenti activi care actioneaza impotriva bacteriilor, ajuta la intarirea dintilor si a gingiilor si ofera 12 ore de protectie completa impotriva placii si a problemelor gingivale. In plus, nu contine alcool si curata chiar si in zonele greu accesibile.

     Foloseste Colgate Plax Sensitive 500 ml de cel putin trei ori pe zi, acasa, la birou sau in calatorie si pastreaza de doua ori mai mult gustul deosebit si respiratia proaspata, cu aroma delicata de menta. In plus, incape cu usurinta in geanta ta XXL favorita si o poti imprumuta fara grija si prietenilor tai, care au nevoie de ingrijire si protectie speciala.

sursa: Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucharest

taguri: Colgate Plax

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!