trimite pe YMsalvează

Lipoliftingul muschilor fesieri

09 mai 2004

Lipoliftingul muschilor fesieri

Este vorba de o metoda de liposculptura speciala pentru muschii fesei, care scade greutatea intregii zone, remodelând-o si reântinzând pielea cu ajutorul unor fese elastice speciale. Este o interventie care are loc intr-o zi de spitalizare (fara internare) si care rezolva problema definitiv, mai ales daca este facuta la timp; fiind urmata de masaj si de terapii adecvate. Interventia trebuie facuta de un chirurg cu experienta si intr-un cadru medical adecvat, sub supravegherea constanta a unui anestezist. In timpul primei vizite, chirurgul analizeaza problema si hotaraste tipul de interventie. »

Lipoabsorbtia

18 decembrie 2003 | Autor: Prof. Dr. Toma T. Mugea

Lipoabsorbtia

Lipoaspiratia este tehnica chirurgicala de îndepartare a tesutului gras din zonele în care acesta este în exces, cu ajutorul unor canule cuplate la o presiune negativa, aspirativa. Este o metoda care se dovedeste a fi plina de succes si foarte populara. Ea permite barbatilor si femeilor sa îsi îmbunatateasca forma corpului, printr-un procedeu simplu si sigur. Lipoaspiratia implica introducerea în tesutul adipos a unei canule speciale si, prin miscari repetate, grupuri de celule adipoase sunt separate si îndepartate prin aspiratie. »

Rinoplastia

19 noiembrie 2003 | Autor: Prof. Dr. Toma T. Mugea

Rinoplastia

Rinoplastia este o tehnica chirurgicala ce restructureaza si reda forma cat mai naturala a nasului. Rinoplastia este una dintre cele mai frecvent solicitate tipuri de interventii cosmetice. Ea este de obicei recomandata persoanelor care au depasit vârsta pubertatii, mai ales daca este vorba in principal de o interventie estetica. Majoratul, ca responsabilitate medico-legala si constientizarea eventualelor probleme estetice, sunt definitorii la stabilirea momentului operator. »

Implantele mamare

06 noiembrie 2003 | Autor: Prof. Dr. Toma T. Mugea

Implantele mamare

Sanii sunt ochii trunchiului. Aceasta afirmatie a Prof. Toma T. Mugea a devenit cunoscuta in lumea intreaga datorita numeroaselor lucrari stiintifice comunicate si prezentate la prestigioase congrese internationale, la care a fost invitat in calitate de expert in chirurgia estetica a sanului. Implantele mamare sunt folosite in chirurgia estetica si in chirurgia plastica de reconstructie a sanilor de peste 30 de ani, experienta dobandita, atat din punct de vedere chirurgical cat si din punct de vedere al tehnologiei fabricarii implantelor, contribuind la obtinerea unor rezultate spectaculoase. »

Lipoabsorbtia si iontoforeza, alternative la curele de slabire

18 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Lipoabsorbtia si iontoforeza, alternative la curele de slabire

Cei care au incercat o gramada de cure de slabire sau tot felul de creme anticelulita, fara rezultate, se pot gandi si la alte alternative. Desigur, mai costisitoare, dar ale caror rezultate vor fi vizibile cu siguranta. Una dintre acestea este lipoaspiratia, de care cu siguranta ati mai auzit. Aceasta este o procedura chirurgicala simpla, prin care tesutul adipos in exces este extras, printr-o incizie. Operatia poate fi efectuata persoanelor cu varste intre 20 si 55 de ani, cu conditia ca starea sanatatii sa fie buna. In functie de suprafetele ce urmeaza a fi operate, o astfel de interventie dureaza intre o jumatate de ora si 2 ore si costa de la 200 la 1000 de dolari. »

<12