Neosexualul

19 aprilie 2011 | Autor: Gina Butiuc, fashion designer

Neosexualul

Marcate de efortul sustinut al femeilor pentru castigarea statutului de egale ale barbatilor – in plan profesional, social, dar si familial – ultimele decenii au determinat o esentiala mutatie intre sexe – si aparitia unei noi specii de barbat: neosexualul. Daca in urma cu cativa ani exista un adevarat nomenclator al tipologiilor masculine iar toata lumea auzise cel putin de metrosexual si ubersexual, acum barbatul a “evoluat” pana la “perfectiune” si nu pot sa nu pun in legatura noul termen cu cel de “om nou”.

“Barbatul perfect” si-a pastrat calitatile de vanator dar are o profunda empatie, intelege trairile de neinteles ale femeilor, e receptiv la curentele din fashion si a deslusit misterul ingrijirii corporale. El are mai multe geluri de par decat tine iar cand te invita la cina  calculeaza caloriile si e atent ca cele doua frunze si trei pastai pe care le consuma sa se asorteze intre ele, e perfect epilat si cu manichiura impecabila, stie de coenzima Q10, ia melatonina de la 30 de ani fiindca-l sperie trecerea timpului si profita de fiecare vitrina pe langa care trece pentru a-si verifica aspectul in reflexia ei.
Nu-l privi ca pe un extraterestru – ci ca pe un produs al experimentelor tale – fiindca e barbatul asa cum l-ai vrut tu.
Femeia este inzestrata cu o uimitoare putere transformatoare cu care actioneaza deopotriva asupra ei insasi cat si asupra mediului...continuare

sursa: Gina Butiuc

taguri: -

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!