"Lion" - marca David Beckham, pentru iubitorii de sport

10 august 2006 | Autor: Cristina Dumitru

"Lion" - marca David Beckham, pentru iubitorii de sport

     Vara asta se anunta a fi "salbatica" pentru iubitorii de sport. Luna iulie aduce in Romania colectia de fotbal "Lion," semnata de David Beckham. Colectia cuprinde o minge cu numele cunoscutului jucator, aparatoare pentru glezna, echipament sportiv si cunoscutele ghete de fotbal ale lui David Beckham, adidas Predator® Absolute.

     David Beckham a lucrat impreuna cu designerii adidas in faza pregatitoare a colectiei Lion, inspirata de cei trei lei de pe emblema englezeasca. Culoarea bleu exprima misiunea nobila pe care un jucator de fotbal o are pe teren, simbolizand de asemenea loialitatea si pacea. Argintiul reprezinta puterea si infruntarea, iar rosul simbolizeaza pasiunea.

     Piesele colectiei exprima personalitatea celebrului jucator, viteza loviturii sale si nemilosul spirit de competitie in lupta pentru victorie care l-au facut cunoscut si asociaza imaginea lui David Beckham cu cea a leului de pe emblema. Colectia David Beckham Lion va fi disponibila pentru iubitorii de sport in magazinele adidas si la dealerii autorizati adidas incepand cu luna iulie.

sursa: 2activePR

taguri: David Beckham, Lion, sport

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!