Testeaza-ti limitele cu Palmolive for Men

25 august 2007 | Autor: Claudia Agafitei

Testeaza-ti limitele cu Palmolive for Men
copyright: Colgate-Palmolive

     Ai suficient curaj pentru a intra intr-o competitie adevarata? Ai destula energie pentru o aventura extrema? Palmolive for Men vine in intampinarea dorintelor tale si iti ofera sansa de a trai o experienta unica: o extraordinara cursa de 24 de ore in Costa Rica!

     Testeaza-ti limitele, inscrie-te in competitia Palmolive for Men si ai sansa de a castiga biletul pentru cea mai provocatoare experienta din viata ta! Intra pe www.adventure-palmolivemen.com, afla detaliile de participare, inscrie-te in competitie si te poti numara printre cei 4 norocosi care vor experimenta senzatii tari in Costa Rica! Te asteapta o saptamana de antrenamente, care iti vor pune la incercare spiritul de competitie si rezistenta fizica si care te vor pregati pentru marea cursa de 24 ore: kayaking, mountain biking, jungle trekking, alpinism si navigatie. La finalul saptamanii, vei avea 24 de ore la dispozitie in care sa iti dovedesti curajul si energia in probe extreme pe timp de zi si noapte, in zona vulcanului Arenal din Costa Rica.

     Concursul este deschis participantilor in varsta de peste 18 ani din Europa, Australia si Noua Zeelanda, regulamentul, termenii si conditiile de participare fiind postate pe site-ul www.adventure-palmolivemen.com. Tot pe site, la sfarsitul lunii octombrie, vor fi anuntati castigatorii care vor participa in luna noiembrie la marea cursa din Costa Rica. Mai multe informatii despre competitie sunt disponibile pe site-ul www.infopromotii.ro.

     Intre timp, amatorii de senzatii inedite se pot incarca de energie cu noile geluri de dus Palmolive For Men, disponibile in trei sortimente: Active Power, Active Care si Active Fresh. Gelul de dus Palmolive for Men Active Power cu extract de Guarana energizeaza si stimuleaza, oferindu-ti un start in forta perfect pentru marea aventura, gelul de dus Palmolive for Men Active Care protejeaza pielea printr-un plus de hidratare necesar saptamanii petrecute in Costa Rica, iar Palmolive for Men Active Fresh va ofera o senzatie persistenta de prospetime, perfecta pentru a savura victoria competitiei.

     Colgate-Palmolive este lider mondial si local în igiena orala si de asemenea numarul 1 pe piata din România pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: sapun, geluri de dus, creme de ras, sapunuri lichide, spume de baie, deodorante solide de femei si barbati, paste de spalat vase.
     Colgate-Palmolive România este prezenta pe piata româneasca din 1992 si are un portofoliu ce cuprinde marci locale si internationale: Colgate, Palmolive, Protex, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Axion, Ajax, Super Cristal, Norvea si D’Amaris.

sursa: Ogilvy Public Relations

taguri: Palmolive

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!