Maria Kirilenko prezinta colectia primavara/vara 07 adidas

24 iunie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

Maria Kirilenko prezinta colectia primavara/vara 07 adidas

     Maria Kirilenko continua sa reprezinte si in 2007 linia de tenis a colectiei adidas by Stella McCartney. Intrand in al doilea an, tanara jucatoare de tenis de origine rusa va prezenta piesele principale de imbracaminte si incaltaminte la cele mai importante competitii, incepand cu Australian Open.

     In noul sezon Maria Kirilenko va purta pantofii de tenis Yashila, construiti pe o talpa de piele si avand un sistem asimetric de panglici. Stilurile cheie de imbracaminte includ jacheta de tenis si noua rochie de tenis, mergand pe o directie mai eleganta cu executii rafinate ale gulerului si detalii plisate, cu influente puternice din croitoria barbateasca, fara a compromite feminitatea si unghiul de performanta sportiva.

---galerie---

     Pentru mine noua linie de tenis adidas by Stella McCartney reprezinta tot ceea ce tenisul feminin ar trebui sa fie: performanta reala si eleganta. Iubesc designul, culorile si functionalitatea acestor produse. Toata imbracamintea ii permite pielii sa respire, este lejera, iar pantofii Yashila imi ofera protectie, suport si confortul de care am nevoie pe teren. Iubesc noua linie si abia astept sa inceapa noul sezon", spune Maria Kirilenko. Culorile pieselor principale ale liniei de tenis sunt alese in concordanta cu paleta de culori a colectiei Primavara/Vara 07 care redefineste o data in plus culorile traditionale din sport prin introducerea nuantei delicate de perla si alb, alaturi de tonuri de verde, care reflecta in general inspiratia retro a liniei.

     Colectia de tenis a sezonului primavara/vara 07 va fi disponibila in magazinele adidas Sport Performance, magazinele Stella McCarthney si reprezentantii autorizati din intreaga lume. Preturile produselor pornesc de la 45 Euro (imbracaminte) pana la 160 Euro (incaltaminte).

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, primavara-vara, stella mc cartney, imbracaminte, trend, tenis

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!