adidas by Stella McCartney primavara/vara 08

21 aprilie 2008 | Autor: Cristina Dumitru

adidas by Stella McCartney primavara/vara 08

     Colectia primavara/vara 2008 adidas by Stella McCartney a fost prezentata în timpul Saptamânii de Moda de la Londra ca momentul oficial de încheiere. Punctele principale sunt introducerea colectiei Golf, ca o noutate în divizia Performance, însotita de largirea sectiunii Cover Up, continuare a sezoanelor trecute. Linia ofera piese 100% din bumbac în segmentul Washed si un nou concept de împachetare in cutii din hârtie 100% reciclata.

     Dupa lansarea recenta de bun augur a liniei Dance din toamna/iarna 2007, linia adidas by Stella McCartney revine cu o alta noutate, colectia Golf ca o noua categorie, si se extinde natural. Fie ca vrei sa îti dezvolti talentul, fie ca esti începator, cu linia de golf de la adidas by Stella McCartney nu exista restrictii de eleganta în afara terenului. Acest segment este inspirat de modelele masculine si croiala traditionala, combinate cu gratie si detalii feminine. Textile din strech subtire si tricouri polo se potrivesc perfect cu jachetele Codura. În plus, linia contine si modele pentru après sport. Încaltamintea înalt functionala de golf introduce pantoful Garbato care ofera tehnologie waterproof si este realizat cu o mare atentie pentru detalii, precum capse brodate si o limba detasabila care ofera diferite optiuni de stil.

     Stella McCartney comenteaza: ''Cred ca este timpul ca femeile care joaca golf sa poata oglindi ceea ce poarta în fiecare zi si pe teren.” Produsele Cover Up sunt realizate pentru încalzire si relaxarea de dupa si pot fi purtate cu usurinta si pentru gimnastica. Toate piesele arata atentia pentru detalii. Produsele cheie sunt jacheta cu maneca scurta de alergat , tricoul si hanoracul de Yoga. Categoria Gym este împartita în trei segmente: Studio, Yoga si Dance. Produsele Gym Yoga folosesc fibre naturale, precum bambus. Linii clare arata puritatea si simplitatea.

     Produsele Running subliniaza înca o data ideea de luminozitatea pentru acest sezon. Toate materialele produselor au fost alese plecând de la acest concept, folosind materiale usoare si fine.

     Întregul concept este sustinut de paleta coloristica. Colectia înalt functionala ofera echipament, încaltaminte si accesorii care amesteca stilul cu tehnologie de nivel înalt pentru performanta maxima: FormotionTM si Clima365 reprezinta tehnologiile de vârf pentru echipament si incaltaminte prin Bounce a3. Colectia primavara/vara 08 se gaseste în 600 de magazine, printre care si Harrods, Holt Renfrew, Nordstrom – dar si în magazinele adidas Sport Performane, magazinele Stella McCartney si retaileri din întreaga lume. Pe lângaa Golf, Gym si Running, colectia primavara/vara 08 continua sa ofere produse îinalt functionale pentru Swim si Tennis. Preturile pornesc de la 15 euro pentru mansete tennis pâna la 260 euro pentru jacheta de Golf.

sursa: 2activePR

taguri: adidas, Stella McCartney, sport, golf

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!