Mengotti, moda la un alt nivel

29 octombrie 2008

Mengotti, moda la un alt nivel

     "Moda nu este un concept in sine. Este o ocazie excelenta de a exprima arta, cultura, civilizatie. Celebram impreuna cu dumneavoastra stilul, frumusetea, creativitatea si eleganta Made in Italy." (Adriano Mengotti)

     Asa a sunat invitatia venita din partea presedintelui grupului Mengotti la evenimentul care a avut loc marti seara, la Muzeul National de Arta al Romaniei, Sala Tronului. Evenimentul a dorit sa transmita invitatilor conceptul magazinului multibrand de pe Calea Victoriei, acela ca moda este o ramura a artei, o expresie maxima a rafinamentului si elegantei.

     Momentul principal al serii a fost prezentarea de moda, un adevarat tribut adus frumusetii, in care brandurile din magazinul Mengotti au celebrat stilul "Made in Italy". Prezentarea a reunit noile colectii de toamna - iarna ale unora dintre cele mai cunoscute branduri precum Fendi, Valentino, Prada, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani, Giambattisa Valli, Ermanno Scervino, Etro, 6267, Neil Barrett. Ramona Voicu, stilista care a ales piesele vestimentare pentru catwalk, a propus o prezentare curata, fara artificii de stiling, prin compozitia unor tinute de catwalk complete, inspirate direct din showroom-urile caselor de moda de la Milano. Rezultatul a fost proiectia unui stil vestimentar contemporan, in spirit italian. Tinutele, atat pentru barbati cat si pentru femei, au defilat pe muzica compusa special pentru acest eveniment de catre Vlaicu Golcea, un muzician dedicat perfectiunii sunetului.

     Echipa de styling formata din Alex Abagiu (make-up), Miki Puran (make-up) si Sorin Stratulat (hair style) a contribuit la aspectul impecabil al modelelor care au sau definit perfectiunea pentru o seara.

     "Sala Tronului", in care s-a desfasurat prezentarea de moda, a fost aleasa de catre celebrul scenograf de teatru Dragos Buhagiar atat pentru arhitectura unica dar si pentru valoarea sa istorica. Conceptul prezentarii "Moda la un nivel inalt" i-a permis acestuia sa construiasca un podium pe trei nivele, fiecare dintre ele oferind invitatilor o perspectiva diferita a modei: tinute de zi, rochii de seara si tinute pentru barbati. Cu o forma etajata si inalta de 8 metri, scena a fost conceputa special pentru acest eveniment.

     Printre celebritatile care au luat parte la spectacolul in care moda a fost prezentata la un alt nivel, se numara: Amalia Nastase, Ruxandra Hurezeanu, Cristina Cioran, Floriana Jucan, Ileana Badiu, Lena Criveanu, Andreea Esca si Alexandre Eram, Joaquin Bonilla, Dana Savuica, Cristi Brancu si Oana Turcu, Razvan Mazilu, Monica Petrica, designer.ul Adrian Oianu, Maria Marinescu, Kinga Varga sau Amir Dobos (Dork).

     Gazda evenimentului, dl.Adriano Mengotti, a declarat: "M-a provocat ideea de a invita iubitorii de frumos la un eveniment spectaculos si unic. Creatiile vestimentare "Made in Italy" ale acestui sezon sunt adevarate capodopere. Imi place sa cred ca pot fi si eu puntea dintre arta, cultura si moda "Made in Italy". Acesta este motivul pentru care show-ul a avut loc la Sala Tronului de la Muzeul National de Arta al Romaniei, la doar cateva sute de metri de magazinul nostru de pe Calea Victoriei."

sursa: comunicatemedia.ro

taguri: moda, Adriano Mengotti, trend

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!