MAGIELLE si YVES ROCHER te invita sa descoperi frumusetea naturala

10 iunie 2009

MAGIELLE si YVES ROCHER te invita sa descoperi frumusetea naturala

     Campania "Magielle si Yves Rocher te invita sa descoperi frumusetea naturala" aduce fiecarei cliente Magielle avantaje si cadouri de vara de la Yves Rocher!

     In perioada 8 iunie - 8 august, orice comanda de lenjerie sau costume de baie plasata pe www.magielle.ro iti aduce avantaje si cadouri de la YVES ROCHER:
- CEC-UL TAU PRIVILEGIAT CU 6 FILE, fiecare fila aducandu-ti super discounturi la gamele de produse Yves Rocher si cadouri surpriza in magazinele Yves Rocher din toata tara.
- GHIDUL FRUMUSETII TALE, pe care trebuie sa-l ai daca vrei sa stii exact ce ti se potriveste in materie de cosmetice.

     Toate, numai si numai pentru tine, fara tragere la sorti si fara comanda minima! In plus, poti beneficia de si mai multe avantaje si cadouri daca iti faci un card de fidelitate Yves Rocher! Pe baza cardului de fidelitate, vei beneficia de oferte personalizate Si de avantaje unice: cadouri, produse gratuite Si reduceri de pana la 50%, doar pentru tine! Cardul de fidelitate Yves Rocher este gratuit si poate fi obtinut in oricare dintre magazinele Yves Rocher din Romania.

     La Magielle Lingerie Boutique gasesti o selectie speciala de lenjerie intima si costume de baie, la preturi atractive. Daca vrei sa gasesti lenjerie intima deosebita, marci cunoscute la preturi de invidiat sau costume de baie din exoticul Rio de Janeiro, trebuie sa vizitezi www.magielle.ro. Acum ai si mai multe motive pentru ca, impreuna cu Yves Rocher, Magielle ti-a pregatit o vara plina de avantaje si cadouri!

sursa: ARENA Communications

taguri: magielle, frumusete, costume de baie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!