adidas by Stella McCartney toamna/iarna 2006

09 noiembrie 2006 | Autor: Cristina Dumitru

adidas by Stella McCartney toamna/iarna 2006

     adidas si Stella McCartney prezinta cea de-a patra colectie pentru femei a diviziei Sport Performance. Sporturile de iarna reprezinta o noua categorie a colectiei toamna/iarna 06, prin care colaborarea de success se extinde pana in 2010.

     Stella McCartney vorbind despre sursa ei de inspiratie privind colaborarea cu adidas pentru crearea liniei Wintersports: "Am fost foarte incantata sa lucrez la aceasta linie dedicata sporturilor de iarna, deoarece nu puteam gasi niciodata produsele pe care mi le doream in acest sector. Unde sunt zilele pieselor ultra sexy de pe partie? Culorile si tehnologiile de inalta performanta sunt elemente esentiale ale liniei. Cuvantul de ordine este neted, iar atitudinea este un must-have!".

     Prima linie Wintersport de la adidas by Stella McCartney introduce stilul luxos, neted si sofisticat. Atentia pentru detaliu este o caracteristica de baza si piesele sport traditionale sunt redefinite intr-o maniera inedita.
     Modelele feminine, bine croite sunt inspirate de spiritul practic al creatoarei, iar combinarea lor cu materiale care garanteaza protectia si confortul nu compromit in nici un fel stilul. Piesele de baza includ costume performante all in one, geci si pantaloni bine captusiti, cat si piese unice Après Ski. Produsele de incaltat Tahses, realizate pe principiul 2 in 1, combina intr-o maniera inovativa un aspect exterior modern cu un interior confortabil.

     Pe langa linia Wintersports, colectia contine si alte categorii precum Run, Gym, Tennis si Swim. Paleta de culori a colectiei toamna/iarna 06 cuprinde tonuri calde si umbre armonioase ale unor nuante simple precum cea a fildesului, alaturi de ciocolatiu si rosu inchis, combinate cu nuante de turquoise, rosu deschis si argintiu metalic.

     Colectia imbina performanta cu stilul si ofera o varietate de tehnologii de inalta clasa: ClimaStorm® si ClimaWarm® pentru o protectie puternica indiferent de vreme. Bumbacul moale este combinat cu materiale speciale care alunga umezeala si asigura confortul. Tehnologia ForMotion asigura libertatea totala de miscare.

     Colectia toamna/iarna adidas by Stella McCartney introduce a doua generatie de pantofi de alergat Microride, special creati pentru femei, prevazuti cu cel mai usor sistem a³ de protectie a talpei piciorului.
     Noua colectie toamna/iarna 06 e disponibila in 450 de magazine din intreaga lume, magazine adidas Sport Performance, precum si magazine Stella McCartney. Pretul produselor porneste de la 20 euro (accesorii) si ajunge la 650 euro (imbracaminte).

sursa: 2activePR

taguri: adidas, sport, iarna, moda

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!