Tara Fashion te imbraca online!

15 martie 2006 | Autor: Raluca Nan

Tara Fashion te imbraca online!
copyright: Tara Fashion

     Mijeste coltul ierbii, se desfac timizi ghioceii si luna martie o sa ne “umple” iar pe toate de cadouri. Nici prin gând nu-mi trece sa te lamuresc despre cât de importanta trebuie sa fii si sa te simti tu în aceasta luna. Am sa te tin un pic la povesti despre stil, despre, naturalete si despre cel mai bun moment al anului dedicat schimbarilor. O sa merg pe ultra-super-vehiculatul principiu “fii tu însati”. Paradoxal, chiar daca este mediatizat, promovat si “implementat” cu orice ocazie, mai feminista sau nu, trebuie sa recunosti ca este un pic cam greu sa îi vezi efectul în marea de “uniforme urbane”, care vor mai degraba sa contrazica individualismul si originalul. Sclavii absoluti ai modei exista pretutindeni în jurul tau. Cei care accepta orice, oricum doar pentru ca “asta se poarta acum”, pot fi considerati un peisaj absolut normal, pe strazi, în cluburi sau la teatru.

     Acum, mai mult decât oricând, este un prilej de redefinire a stilului, fara reguli stricte, decupate ad literam din reviste sau de pe site-uri dedicate. Primavara este o sursa de energie pozitiva. Toate parca vrem sa fim altfel, sa stralucim într-un mod aparte, sa-i luam ochii, Lui si numai Lui, într-o maniera inconfundabila. Si este asa de bine sa te simti unica, sa stii ca doar tu ai putea sa vorbesti asa, sa te porti si sa imbraci asa, si mai ales sa stii ca doar tu poti visa într-un anume fel, primavara aceasta.

     Revin la stil. Sa nu uiti ca naturaletea, firescul, mulate pe cele mai clare caracteristici ale personalitatii fiecareia dintre noi, pot fi acea combinatie de succes. Enuntul de mai sus este de fapt, în forma concentrata, ideologia Tara Fashion. Hainele pe care le poti cumpara non-stop, de pe TARA FASHION – magazin online (www.tarafashion.ro), sunt o sugestie, o provocare, o solutie sau o idee, toate fiind posibile raspunsuri în construirea unui stil unic, în care sa te recunosti pâna în cele mai mici detalii. Ai timp sa te pregatesti, sa combini, sa alegi, sa asortezi si sa accesorizezi. La Tara nimeni nu te grabeste. Poti sa stai cât vrei si sa cumperi exact ce crezi tu ca ti se potriveste.

     Pentru ca tu trebuie sa stii cel mai bine ce tinute te prind, în care te simti cu adevarat TU! Treci pe la noi! Pentru ca primavara aceasta vrem sa te recunoastem pe strada!

Scarlett Clothing International
Bd. Iuliu Maniu nr. 7, sector 6
061072 Bucuresti, Romania
Telefon: (+4021) 319.16.97, (+4021) 319.16.99, (+4021) 316.44.70
Fax: (+4021) 319.16.98
Email: office@tarafashion.ro
Web: www.tarafashion.ro

sursa: Tara Fashion

taguri: moda, haine, tara, fashion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!